Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Rattaga Türisalule ja pikutamine pangal

Pühapäeval kogunes üheksaliikmeline seltskond Jaanuse ja Evelini koju, et teha rattaring Hiiu-Türisalu-Hiiu, vahepeal (muidugi Türisalus) panga servast köitega laskuda ja tõusta ning pärast (muidugi Jaanuse ja Evelini pool) grillida ja niisama leboda.

Rattasõidu parim osa oli minu jaoks hetk, kui pärast pikka maanteetõusu Türisalu pangale ütles Viivi, et ta arvas, et minu asemel on keegi teine tal nii kaua kannul sibanud. Ma olin väga uhke, ehkki see "nii kaua" tähendas tegelikult umbes veerandit tõusu pikkusest :) Aga igatahes ma pingutasin selle nimel kõvasti.

Ja Türisalu ronimise parim osa oli pikutamine Türisalu pangal. Kuna ümberringi tuhisev külm tuul jahutas rattasõidust kuumava keha kiiresti lõdisema, sirutasime end koos Viivi ja Eveliniga panga äärele maadligi sisruli ning pikutasime seal nagu kolm mauku. Viivi ja Evelin pärast siiski laskusid ka, minu suurimaks panuseks jäi natuke julgestamist. (Kuna ronijaid oli palju, sai sel moel pisut aega kokku hoida, aga eks ma olin muidugi lihtsalt laisk ka). Aga pikutamine osutus pärast nii populaarseks, et mehedki võtsid selle kavaluse üle.

Alari pildid: http://users.emt.ee/~alar/ratas_ja_ronimine/index.html 

Leivo ülevaade: http://leivo.ekstreem.ee/post/2009/05/25/Puhapaevane-treening-Turisalu-pangal.aspx

 

Lisa kommentaar

Loading