Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Rattandusest uue nurga alt

Rattaga, tuleb välja,  võib olla seotud muidki toredaid tegevusi peale sõitmise – laadal müügileti taga seismisest ööklubis Red Bull & viin kokteili manustamiseni.

Leivo vaatas Veloclubbersi foorumis rattalaada bännerit, kus eraisikuid kutsuti tasuta müügikohale oma rattavarustust müüma. Selle peale vaatas ta oma kappi, kapi otsa ja kapi alla ja leidis hunnikute viisi asju, mida ära visata on olnud kahju, kuid millega midagi peale hakata kah pole. Vaatas veel kord bännerit ja panigi end kirja.

Ja sai kohe meediastaariks kah :) 15.oktoobri Terevisioonis said promo nii rattalaat, tandem kui Microsoft (viimane küll passiivses rollis särgikirjana, aga siiski). Ja rattalaada päeval jätkus meediasari intervjuuga Kuku raadios.

Rattalaadale sõitsime nii, et Leivo viis kohale tandemi (mis oli ette nähtud pigem reklaamatribuudiks kui müügiobjektiks) ja mina autoga muud asjad. Mida, tuleb öelda, oli kaks maailmatut kotitäit, lisaks tandemi katusetala ja 3x6m PVC-plakat, mille valget poolt plaanisime kasutada lauakatte-esitlusalusena.

Laada turvakorralduse kiituseks tuleb mainida, et kõik sisseviidud rattad registreeriti ning väljapääsemiseks pidi registreerimispaberi ette näitama. Mina oma väiksed asjad võisin õnneks registreerimata sisse viia, muidu ilmselt registreeriksin neid seal siiamaani – vidinaid ja pudinaid, millest enamikule ei osanud ma nimegi anda ja mille hinnaks sai määratud 5 krooni tükk, oli tõesti palju.

Oli muidugi ka kallimaid asju – vähekasutatud rattakett, klipid, jooksud, pealamp jms. Et kogum oleks täielik, said minu rattalt maha keeratud kõigile (v.a mina ise) ette ja hambusse jäävad hiigelsuured sarved, et needki laadal maha müüa.

Ette rutates võib öelda, et meie leti kõige menukamaks osaks sai see viiekrooniste vidinate sektsioon. Praktiliselt kõik sai müüdud ja kogunenud 650 kroonist investeerus 250 minu ratta uutesse edevatesse sarvedesse, mis kaaluvad ainult 28 grammi tükk. Rattasport, siit ma tulen – nüüd on viimane takistus minu edu teelt kõrvaldatud! :)

Laat oli väga vahva – ja keda kõike seal ei näinud! Alates keskkooliaegsest sõbrannast Riinust, kellega polnud vist kümmekond aastat kohtunud, ja lõpetades otse spordirindelt saabunud Heiti-Maarega. Kõik muud kuskil seal vahepeal :)

Rattalaadal osalenud olid oodatud ka aftekale ööklubis Venus. Dresscode´iks oli rattasärk, baarmeniametit pidasid tuntud ratturid ning dekoratsioonideks olid üles vinnatud kaugeltki mitte odavad rattad. Privaatruumis voolas jutt ja algul nimetatud Red Bull viinaga (või vastupidi) ja oli igapidi tore.

Nii et, jah, rattandusega seoses sai avastatud uusi üllatavaid külgi :)

Lisa kommentaar

Loading