Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Reaali poiss ja TIKi tüdruk, üks abiturient ja kõik muud pealekauba

Kõigepealt pean ma ütlema, et mul on äärmiselt kahju, et 1.september ei ole kõigil kooliõpilaste vanematel töövaba päev. Mulle nii meeldiks sel päeval kodus askeldada, lapsi kooli saata ja pärast raamatutele paberied panna. Olgugi lapsed ammu nii suured, et saavad kõigega ise hakkama... Lihtsalt 1.september on selline eriline päev, laste suurusest hoolimata. Kuna see aga töövaba ei ole (ja puhkuse arvelt vaba päeva ei saanud ka võtta, sest puhkus on juba kulutatud), siis piirdusin varahommikuse kringli küpsetamisega.

Tänavune kooliaasta algab mu oma ja mulle lähedaste laste seast eriti eriliselt kolmele nende hulgast.

Helen alustab tänavu kooliteed Tallinna Inglise Kolledži esimeses klassis. Ilusat kooliteed ja hoolivaid õpetajaid Sulle, meie armas Jänkupreili!

Jüri, kes kevadel lõpetas Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis põhikooli, jätkab õpinguid Reaalkooli kümnendas klassis. Sa oled õiges kohas, mu armas suur poeg, nii et mingu Sul kõik väga-väga hästi!

Katil on ees ... viimane aasta gümnaasiumis ehk Reaalkooli 12.klass. Selget pead ja sooja südant oma tuleviku üle otsustamisel, mu kallis tütar!

Kooliteed jätkavad loomulikult ka kõik teised.

Ode Liis lõpetab tänavu põhikooli Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis. Ees seisab gümnaasiumi valik ja sisseastumiskatsed, millele kulub kevadine koolivaheaeg. Meil teistel on ees pöidlahoidmine Ode pingutustele.

Anna ja Mart jätkavad Tallinna Saksa Gümnaasiumis, vastavalt 7. ja 6. klassis. Number suuremate klassinumbritega - 8. ja 7. - esinevad Kreete ja Laura, ja seda Jakob Westholmi Gümnaasiumis.

Martin läheb Tallinna Inglise Kolledži kolmandasse klassi ja saab olla Helenile, oma väikesele õele, Suur Tark Vend ka koolielus.

Ramses on neljandas ehk algkooli viimases klassis 21.Koolis.

Head kooliaastat teile kõigile ja kõikidele muudele koolilastele!

Kommentaarid (1) -

  • britta

    01.09.2009 13:13:18 | Vasta

    Head kooliaasta algust!!!

Lisa kommentaar

Loading