Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Rõõmus lumekass

Ma enam ei kurda ega kaeba, sest eelmine kiun täitis oma eesmärgi: kõik lohutasid ja andsid head nõu. Ning mina võtsin seda kuulda.

Käisin eile õhtul Nõmmel kepikõndimas. Pidevalt mäest üles ja alla, sest on ju vaja harjutada kolme nädala pärast toimuvaks talviseks XDreamiks. Seal tuleb joosta võimalikult paljude Otepää kõrgeimate tippude otsa. Hmm, kui vähemalt viie 7000lise mäe otsas käimine annab Lumeleopardi ning ühe päeva jooksul Haanja 11 kõrgeima tipu otsas käimine Lumeilvese tiitli, kas Otepääl saab siis vähemalt Lumekassi aunimetuse? ... Ei tea, aga selle ülla eesmärgi nimel ma igatahes harjutasin, kuni tagumikulihased haiged.

Ja pärast soojas vannis vedelemine võttis viimase tüdimuse ära.

Ja täna varahommikul võtsin ma õhtul valmis ostetud Sacher-tordi ning läksin Leivot üles ajama. Selle puhul, et tal oli algamas esimene tööpäev uues kohas. Aga sama asja tõttu oli tema juba ammu üleval, uni oli ära läinud. Igatahes tuli väga tore hommikune kohvijoomine-tordisöömine.

Lisaks rõõmustasid mu töist päeva POP! Sessionile akrediteerunud blogijad. Väljavalituid on 10 (kandideeris 31) ning mulle tundub, et said valitud toredad tegijad. Kahju ainult, et mul on nii vähe aega POP! Sessioni ja "oma blogijatega" tegelemiseks. Muide, üks neist on mu oma Kati - kes minu suureks üllatuseks kandideeris ja mitte-nii-väga-suureks-üllatuseks oli teiste seas väga arvestatav kandidaat ning lõpuks osutuski valituks.

Igatahes aitäh kõigile, kes seda blogijate otsimise sõnumit levitada aitasid. Teller pakkus ka lahenduse, kuidas edaspidi selliseid ühisblogisid paremini teha, aga paraku lugesin ma seda liiga hilja. Teised võivad siis õppida. POP Sessioni praegune blogi asub aga siin.

Lisa kommentaar

Loading