Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Seiklussport Poolas: jalgratastega vesijalgrattal

Kell 16:12. SMS Vaudelt: Võtsime suuna kajaki lõppu. Teised 20 min maas. Ilm hea, tuju veel parem.

Kell 17:27 Kõne Mountain Loghome´ilt: Sõidame vesijalgratastega - ühe peal on jalgrattad, millega peame jõudma üle Solinski järve. Vesijalgratas on muidu hea, aga kriiksub metsikul ning lisaks tilgub temast ka mingit vastikut õli. /Kaja kommentaar: kõne taustaks kostub tõesti nii terav kriiksumine, et varsti hakkavad ilmselt ka sõitjate kõrvad õli või s***vett tilkuma/.

Ujumine ja kajakk on läbi ja läksid päris hästi. Üks veider punkt oli ka: läksime sinna, kus punkt pidi olema - aga see oli vales lahesopiotsas. Reigol (Vaude) oli äpardus ujumisetapil: tema kummimadrats läks katki, nii et nad tulid kahekesi ühe madratsiga. Aga kuna neil olid lestad jalas, polnud see suur takistus. Kajakis sai aga Vaude edumaa, sest neil olid suured merekajakid, millel on oluliselt parem minek kui meie kaasavõetud minidel. Meil oli küll kaasas ka puri, aga ilm oli nii tuulevaikne, et polnud põhjust seda välja võtta.

Solinski järvel on järsud kaldad - veest kerkib pea igal pool kaljusein. Ees paistab üks neem, loodetavasti saame seal randuda ning rattad maha pakkida.

Samal ajal käivad siin järvel mingid politseiõppused, visatakse inimesi vette ja tõmmatakse jälle välja.

Pidevalt filmitakse ja pildistatakse. Ilmselt tehakse sellest hiljem kokku montaazh, kust jääb mulje, et oli metsikult võistlejaid. Mis siis, et kõik kannavad numbrit 2 (Vaude) või 3 (Mountain Loghome). Number 1 otsustati korraldajate poolt jätta välja andmata.

Kui saame neemel maanduda, ootab ees pikk ratas.

Lisa kommentaar

Loading