Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Seitse tähte taeva sõelas

Leidsin õe juurest riiulist veel ühe armsa raamatu, mida polnud ammu lugenud: Made Kalda "Seitse tähte taeva sõelas". Selline tõepoolest armas lugemine - vanaaja eluolu autori ema eluloo taustal. Üks mu lemmikuid väljalülitamisraamatuid. Lugesin just lõpuni ja panen nüüd kirja seitse "tähte" oma viimase aja mõtetest-tegemistest ja tähelepanu pälvinud asjadest. See raamat oligi esimene.
***
Alar Sikk tõusis Okeaania kõrgeimale tipule Carstensz Pyramid (4884m). Kui ta nüüd jaanuaris ka Kilimanjarol ära käib, on ka eestlastel oma esindaja Seven Summit klubis: mehed, kes on tõusnud kõigi maailmajagude kõrgeimatele tippudele. Go, Alar, go!
***
Vaid veidi rohkem kui kuu aja pärast ootab ees Icebug 25h matkaspordi kestvusvõistlus. Mis teeb mind mõneti murelikuks, sest esiteks kardan ma talvel rattaga sõita (libe ju!) ja teiseks võiks ikka trenni kah teha. Pisutki. Aga ma ei tee ju, selle asemel mõtlen jõulupidude peale :) Kolmandaks pole ma varem talvistel seiklusvõistlustel osalenud (nojah, Winter XDreamidel küll, aga need on lühikesed ja jäävad päeval valge aja piiresse). Pean varustuse üle vaatama (uus pealamp vaja!) ja eelkõige oma vaimu valmis seadma.
***
Katile tuleb uus suusavarustus osta. Eelmiste saabastega käis ta viis aastat, nüüd on need äkki kuidagi väikseks jäänud. Ja pikemad suusad tuleks kah soetada, uued kepid on juba olemas. Lisaks on tema suusapüksid kuidagi vist kapis kokku tõmbunud, igatahes on need nüüd parajad hoopis Odele. Aga Odele on see-eest juurde vaja suusajopet, eelmine on väga ära trööbatud... Tuleks ainult lund, et neil plaanitavatel ostudel ka mõte oleks.
***
Tahaksin reisima. Kui Easyjeti sooduskampaania oli, siis me Leivoga isegi uurisime seda ja klapitasime aegu ja sihtkohti, aga kahjuks midagi välja ei klapitanud. Aga minna kuhugi tahaks - nii Leivoga kahekesi kui koos lastega.
***
Ja uusi teksasid tahaks. Juba mitu kuud. Nüüd pole isegi vabandust, et raha pole, sest sünnipäevaks kingiti mulle teksapükste fond. Lihtsalt poodi pole jõudnud, pealegi on Nende Õigete teksade ostmine hirmus vaevaline töö. Käin niisiis aga edasi rohkem kui kaks aastat kantutega, ehkki need igast kandist narmendavad.
***
Meil ei ole kodus tikke. Poes käies ununevad need kogu aeg ostmata, ja nii ei saa isegi advendiküünalt põlema panna. Ekstra tikkude pärast pole viitsinud tagasi minna ka. Peaks vist suitsetama hakkama, et tikud-tsäks kogu aeg käepärast oleksid :)

Tegelikult peaksin praegu hoopis magama minema.

Kommentaarid (1) -

  • Mari

    06.12.2007 16:41:44 | Vasta

    Ma viskasin sind ühe palliga ;)
    Kui vastu võtad, siis saad nendest asjadest ka kirjutada, mis sul juba olemas on Smile

Lisa kommentaar

Loading