Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Sõbranädal

Sõbranädalal on lastel koolis temaatilised päevad. Eile oli näiteks Keni ja Barbie päev. Õmblesime Katile roosalillelise õhulise kloshsh-seeliku ning pähe sai ta pika heleda shinjooni. Sellise, mis ühtviisi sobiks nii Barbie kui Anne Veski mängimiseks. Kostüümile pani punkti Heleni säravroosa käekotike. Kihvt sai, ka koolilehe jaoks oli teda pildistatud.

Täna oli triibu ja täpi päev. Kati kleepis pikale mustale atlass-seelikule vihikukleepsudest lõigatud valged mummud, lisaks minu kevadise turunduskonverentsi täpiteemaliseks peoks hangitud täpiline top ja siidlint.

Ja Ode tahtis täna kooli minna oma sitsiseelikuga, sääred paljad. Väljas kuus kraadi külma. Kui sundisin teda sukkpükse jalga panema, solvus ja prõmmis uksega. Mis teha, raske iga tulekul. Või käes.

Reedel on maffiapäev. Selleks lubas ka Jüri musta pintsakusse, kaabusse ja püstolisse riietuda. Muidu aga, nagu kooli keskastmes ikka - tüdrukud löövad kaasa, poisid vaatavad pealt. Terve kooli peale oli näiteks ainult paar Keni olnud.

Ehk nad kasvavad sellest ignorantsusest vanusega välja. Vastasel korral jälle juures hulk mehi, kelle naistel on nendega igav.

Lisa kommentaar

Loading