Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Suvised tegemised

Minu ema ehk lastele Mummi on oma puhkuse ajal maal kuue lapse ja Memmega. Tõeline vanaema õunapuu otsas :)

Isa lõpetab samal ajal linnas nende uue korteri remonti ja kolib vähehaaval asju sisse.

Memm, kes algul üldse ei tahtnud maale minna (väitis, et seal on külm ja kartis, et ta jäetakse sinna üksi) on nüüd kah maaõhu mõjul palju käbedamaks muutunud - kõnnib iseseisvalt (ja paljajalu!) üle õue oma kiikdiivanile ning veedab seal päikese käes tunde ja tunde.

Kati läheb järgmisel nädalal malevasse - seekord Väänasse, tööks rannakoristamine. Uude kooli sisseastumise sebimised (blankettide täitmised, koolivormi tellimised jm) on juba tehtud, augusti lõpus ootab ees tutvumismatk, mida nende (paistab et ettevõtlik) klassijuhataja enne kooliaasta algust sisseelamiseks korraldab.

Tähistamisi on kah tulemas. Nädala lõpus sõidame Tartusse, et pidada Mammu sünnipäeva, ja pühapäeva õhtul viin lapsed nende isa juurde tema sünnipäevale. Ilmselt järgmise nädala lõpus peame siis Vanaisa ehk minu isa sünnipäeva, võibolla ühitatuna ka nende uue kodu soolaleivapeoga. Ja tagantjärele ka 38. pulma-aastapäevaga, sest õigel päeval (21.juunil) oli ema juba maal ning isa veel linnas remonditöödel, nii et see päev jäigi sel aastal tähistamata.

Lisa kommentaar

Loading