Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Tartu Rulluisumaraton- pealtvaatajana

Pühapäeval, otse Priidu ja Evely pulmast, sõitsime Tartu I Rulluisumaratonile. Milleipärast venis kõigil tuttavatel, keda stardi eel kohtasime, mind nähes suu kõrvuni ja kõik usutlesid, kas ka mina lähen starti. Ei, minu plaan oli sõita tagurpidi Leivo ees ja teda pidevalt pildistada :) Aga kuna sellist tegevust polnud korraldajad rajal ette näinud, jäi mul üle pildistada raja kõrvalt. Mida ma ka tegin, seltsides selles tegevuses Jaanuse perega (pärast leppisid mehed kokku, et järgmisel aastal saadetakse mind ja Evelini koos peatvaatamise asemesl hoopis 16km sõitma- nojah, eks see ole jutuks hea küll :)

Igatahes olin ma väga uhke Leivo üle, kes sai pika pulmapeo ja oma kõigest kolme trennikorra kiuste 38 km rajal 93. koha ajaga 1:24:40 (plaan oli sõita pooleteise tunniga). Tuttavatest parima tulemuse tegi Rain Lond (1:15:34, koht 30), Maret Vaher (1.17:03, koht 37) -no mis me tippmultisportlastest räägime :), Jüri Järv (1:17:57, koht 42 - vana rulluisutaja) - ja siis tuligi Leivo, siis riburada kõik teised.

Rajal olid ka peaminister ja presidendiproua. Andrus Ansipil siis koht 62 (aeg 1:20:49) ja Evelin Ilvesel 364 (1:55:52). Respect eriti Evelinile minu poolt!

Siin siis Leivo muljed raja läbimisest. Ning Priit Pullerits kirjutab Art Soonetsi (finisheerus vahetult enne Leivot 92.kohaga) sõidust - ah et Priit oligi siis see rattaga mees, kellest me raja kõrval arutasime, et mida ta küll jalgrattaga rulluisumaratonil teeb :) Ja paistab, et seal 93.koha kandis on üldse kirjutajad mehed - oma muljed on ära bloginud ka 94. koha saavutanud Raiko Uri.

Lisa kommentaar

Loading