Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Teel Bergsonile: Eesti tiimidest ISC juhib :)

Bergson Winter Challenge 2008 on peatselt algamas. Eestist osaleb tänavu 3,5 tiimi:

  • ISC (Rain Lond, Randy Korb, Ruth Vaher ja Urmo Alling),
  • Mountain Loghome (Andres Minn, Pilvi-Heli Vettik, Leivo Sepp ja Margus Marrandi),
  • Twister (Erki Erm, Sirli Metsamäe, Sven Liivand, Tiit Tähnas) ja
  • Elite/Vaude - viimane ongi see "poolik" ehk Eesti-Läti segatiim (Janis Blanks, Dace Tranina, Reigo Luurmees, Urmo Liblik).

Start on 25.veebruaril kell 12:00. Praegu on Eesti tiimid teel või juba võistluspaika kohale jõudnud: viimane info oli paar tundi tagasi see, et ISC juhib, sest neil on veel ainult 100 km sõita.

Mida tehakse kohapeal nii kaua enne starti? Eks ikka valmistutakse - viie päeva ja erinevate etappide varustuse pakkimine on ise omaette teadus - ja uuritakse kohapealseid tingimusi. Näiteks on plaanis üheks etapiks ka suusatamine, kuid lumega olevat ka Lõuna-Poolas nigelad lood... Teel läbi kogu Baltikumi ja 2/3 Poola nägi Mountain Loghome igatahes ainult ühe suusapikkuse jagu lund...

Õhtune täiendus. Pärast kohalejõudmist käis ISC jalgrattaga sõitmas ja ML trekkingul. 900m kõrgusel veel igatahes lund ei olnud... Lõõgastusaega täitis ühine õhtusöök Shoti tiimiga, kellega ISC oli ka seiklusspordi MMil koos mägesid mõõtnud. ISC-l on Bergsonil osalemine ka seekord loodetavasti MM-pileti tagajaks.

Lisa kommentaar

Loading