Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Tehniliselt korras

Käisin korralises töötervishoiukontrollis, et taas kord saada tunnistus “Sobib töötama antud ametikohal”. Seekord üllatas mõningane – tundub, et arstilkäikude juures traditsiooniliseks saav – segadus minu nimega, kus proovide tulemused oleks peaaegu omistatud mu nimekaimule. Õnneks märkis tulemusi kokku võttev arst kontrollida “Sünniaasta 1974, jah?”, mille peale pidin tunnistama, et kahju küll, aga siiski eelmine väljalase. Pean vist paranoiliseks hakkama ja ise igal pool paluma veel kord üle kontrollida, kas arvutis käsitletakse minu pähe ikka õiget Kaja Seppa… Kusjuures, selle nime kandjaid on Eestis ainult kuus! Mida siis veel Jaan Tammed või muud laialtlevinud nime kandjad peavad tegema?

Veloergomeetril sain seekord vändata ainult niikaua, kuni märgiti “Oh, aitab küll, juba 145% vanuselisest normist” ja võeti koormus maha. Pärast, varasemaid tulemusi vaadates, nägin, et olin teinud ikka kaks raskusastet rohkem ja jõudnud ka maksimaalse pulsini – aga muidugi, töötervishoiukontroll pole koormustest… :)

Analüüside tulemused tulevad nädala jooksul ja kaks erialaarsti on veel kah läbi käia, aga ilmselt sealt üllatusi ei oodata – igatahes kirjutas arst “Sobib töötama” paberile juba ära. Isegi uusi prille polnud vaja.

Lisa kommentaar

Loading