Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Teletorni beibe

Hiljuti tegi üks meesterahvas mulle, minu enda meelest iginoorele ja nägusale tütarlapsele, kaheldava väärtusega komplimendi. Ta nimelt ütles, et ma hakkan jõudma vanusesse, kus naisterahvaid hakatakse juba tõsiselt võtma.

Täna aga olin ma - enda meelest nii asjalik ja tõsiseltvõetavas eas daam - teistpidi kaheldava väärtusega rollis. Ma nimelt kehastusin Teletorni treppidel beib-ekstreemsportlaseks.

Asi algas sellest, et SLÕhtulehe Raineril tuli mõte kõndida ajakirjandusliku eksperimendi korras üles maailma kõrgeimast Eesti trepist ehk siis tõusta jalgsi Tallinna Teletorni. Raineri algne kontseptsioon nägi ette, et koos temaga - treenimata ja vormist väljas meesterahvaga, nagu ta väljendus -, marsib treppidest üles sportlik naisinimene. Aga kuna ma töölt tulles olin seelikus ja 8-sentimeetristes kontsades (dressid ja tossud kotis), vaimustusid Rainer ja fotograaf, et jäägugi nii. Nii et kontseptsioonis asendus sportlik naine alpinistist beibe või beibest ekstreemsportlasega.

Nii et kui millalgi SLÕhtulehte loete (see siin on eelreklaam :), siis ei maksa seda rolli liiga tõsiselt võtta.

Ja kui Rainer peaks kirjeldama, kui läbi ta ikka oli, siis ei maksa ka seda liiga tõsiselt võtta. Polnud ta vormist väljas midagi - see jutt lihtsalt kuulub siis samamoodi kontseptsiooni juurde.

Tegelikult polnud see minek pooltki nii raske, kui algul arvasime. Ning kõige kõvem tegija oli õbluke fotograaf, kes tassis üles ka oma hiigelsuure fotoaparaadi :)

Kommentaarid (4) -

  • Andres P

    06.09.2007 09:53:49 | Vasta

    Jah, need profikaamerad on tõesti sellised asjad millega igapäevaselt tegelemine teeb tugevaks või sunnib mingi kergema töö otsima.
    Mõni aeg tagasi õnnestus näppida endisi kaameraid (www.canon.com/.../1995_eos-dcs1.html) - kaalus seline juraks pea 2 kilo, ilma objektiivita (mis lisab veel pool kuni kilo). Uuemad pro kaamerad kaaluvad tsipa üle kilo (ikka objektiivita).
    Ma olen alati imetlenud neid foto ja filmimehi, kes kuskil kõrgmägedes, langevarjuhüppel, rattasõidul, sopas-poris suudavad olla võrdsed pildistatavatega ja veel pilte teha...

  • Urmo Liblik

    10.09.2007 21:48:32 | Vasta

    Tänud meeldiva Xdreami reklaami eest Smile

  • Kaja

    11.09.2007 09:49:41 | Vasta

    Võta heaks Smile See on nii õnnestunud särk, et kannan teda sageli ja heal meelel.

Lisa kommentaar

Loading