Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Tihedad päevad

Kolmel päeval järjest pidu on ikka liiga palju. Vähemalt minu jaoks, ehkki igaüks neist oli minu jaoks ka tore. Aga nüüd on lausa väsimus pidutsemisest. Nii palju on küll jõuluhooajast kasu, et jõudsin (üle nelja kuu!) juuksurisse ja hakkasin ilusaks.

Ode läheb kahe nädala pärast Lapimaa reisile (neil selline aktiivne klassijuhataja) ning eile käisime selleks reisiks talvesaapaid otsimas. Hämmastav, aga poodides on ainult linnainimese-jalanõud, millega pikalt väljas ja lumes ja aktiivses tegevuses kuigi mugav ei ole. Lõpuks ostsime Matkaspordist La Sportiva trekkingsaapad. Ostuks plaanitud eelarve läks muidugi pauguga lõhki, aga saime polüfunktsionaalsed jalatsid, millega saab looduses käia nii talvel kui muudel aastaaegadel.

Ka Kati sai endale uued talvesaapad. Küll need linnainimese-omad, aga selle eest hästi ilusad. Kõrge sääre ja kontsaga.

Käisime Kati ja Odega jooksmas-jalutamas Nõmme 5km ringil. Ilm on nii soe (+9), et lausa uskumatu on mõelda, et on detsember. Õhtul süvenes uskumatus veelgi, sest ladinal sadas sooja paduvihma.

Võtsime ette poeretke ja ostsime ära mitmed jõulukingid. Vastupidiselt paljudele, kes jõulukinkide ostmist stressiallikaks peavad, meeldib mulle seda teha.

Ja varahommikul viisin Leivo lennujaama. Ta komandeerus nädalakeseks Pariisi.

 

Lisa kommentaar

Loading