Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Töisest liinist: pean pöialt Eesti väljapanekule Veneetsias

Ehh, ma olen nüüd uhke ja rahul, nagu oleksin ise midagi ära teinud: mobiilpositsioneerimine jõuab Eesti ekspositsiooni koosseisus ühele maailma olulisemale arhitektuurisündmusele, Veneetsia X rahvusvahelisele Arhitektuuribiennaalile.

 

Seekordne biennaal kannab pealkirja „Inimene, ühiskond, arhitektuur” ja keskendub urbanistika võtmeküsimustele: sotsiaalne dünaamika, linnade infrastruktuur, indiviidi roll ruumiloomes (tsitaat pressiteatest). Seega on väga kümnesse, et Eesti ekspositsiooni "Joint Space" tuuma moodustab inimeste tegevusruumide ja jälje kaardistamine mobiilpositsioneerimise abil.

 

Mis mulle selle kõige juures eriti meeldib, on tegijate, Tartu Ülikooli Geograafia Instituudi, arendusettevõtte Positium ja EMT arendusosakonna meeste pühendunud entusiasm sotsiaalse positsioneerimise rida ajada, kindlas veendumuses, et just see ongi tulevikuteenus ja killer app.

 

Mina juba usun :)

___
Täiendatud. Päevaleht kirjutab.

 

Kommentaarid (2) -

  • ritsikas

    23.08.2006 12:11:17 | Vasta

    No, praeguste plaanide järgi peaks sinna vaatama minema. Mul õeke ajab ka seda värki. Väga cuul oli Tartus kevadel tehtud "jalgratturite liikumise" kaardistamine.

  • Jaan Tiidemann

    23.08.2006 20:51:59 | Vasta

    Tere Kaja!

    Palun võta minuga ühendust 56617725. Sooviks vestelda Kolga Aablast ja Kilströmidest. Uurin nimelt selle küla ajalugu ja Kilströmid on sellega vägagi seotud.

    Jaan T.

Lisa kommentaar

Loading