Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Tossud vä? Roosad vä?

Kuna ümberringi kõik muudkui kiidavad, kui head on Salomoni jalatsid, kasvas mul võrdeliselt 36h võistluse lähenemisega veendumus, et ega minagi ilma saa. Eriti kui mu kaks ja pool aastat tagasi ostetud Garmontitel on vooder kanna tagant katki kulunud ja hõõrumisoht suur.

Nii et alates tänasest ongi mul Salomoni multisporditossud. X Pro 3D W. Väga edev, eriti kuna nad on värvilt valge-roosa-helkurribalised.

Kui ma Leivole helistades roosade tibitossudega uhkeldasin, ärkas temas solidaarsus ja ta ostis hoobilt ka endale samalaadsed Salomonid. Erkpunased.

Kommentaarid (6) -

  • Leivo

    27.05.2006 23:58:36 | Vasta

    Ja pärast käisime neid Pirital sisse jooksmas.
    Ühes kohas tegime väikse ekstremity ka - nimelt teate seda saart keset pirita jõge ?
    Vot selle saare peale viis kunagi kolm silda - üks nendest siis Pirita kloostri tagant. Seda pole aga juba ammu, selle asemel on ainult üks toru üle jõe. Minge vaadake !
    Sealt me siis tasakaalu hoides üle läksimegi - eks ta veidike ohtlik ka oli - uute tossudega oleks võinud ju ikkagi jõkke sisse kukkuda Smile
    Ja siis oleks roosa ära määrdunud, oioi.

  • Maila

    28.05.2006 00:25:40 | Vasta

    Uff, sealt kollase toru pealt kukkuda on jah veidike ohtlik. Smile All jões on üksjagu lagund betoon-raudkola sillajäänuseid. Viimati süstaga sõites just uurisin toda toru altpoolt.

  • Age

    28.05.2006 09:07:36 | Vasta

    Aga kas uhiuued tossud vaid paar korda kantuna äkki hõõruma ei hakka? Olen isegi mõelnud Kurgja jaoks uued tossud muretseda (praegused helehallid jooksu-Asicsid nägid peale Kõrvemaal käimist pehmelt öeldes nukrad välja Smile). Samas olen kartnud ville kanna peal.
    PS, Aga need lipupunased olid küll ägedad! Kohe tekkis selline tunne, et kõige olulisemast vaatevinklist (st välimus ;)) sobiksid need mulle ülihästi...
    PPS, kus sellised ka antakse?

  • Kaja

    28.05.2006 22:20:26 | Vasta

    Tundub, et Salomonid ei hakka hõõruma (sülitan siinkohal kolm korda üle vasaku õla). Nad olid tõesti nii jala järgi, et arutasime Leivoga: küllap on Salomonis palgal keegi tüüp, kes tosse sisse kannab Smile
    Saab neid aga AT & T Spordist Mustamäe teel. Seal on alati suurim valik Salomoni asju (minu nähtud kohtadest).

  • Leivo

    28.05.2006 22:20:27 | Vasta

    Hõõruma hakkamine on kinni kolmest asjaolust:
    1. jalanõud
    2. sokid
    3. treenitus
    Treenitusega on meil hästi.
    Jalanõud seevastu vajavad mõnikord sissekäimist - kuid Salomoni XaProd on niivõrd head, et kui su jalg on treenitud siis need hõõruma ei hakka. Seda oli tunda kohe esimesest silmapilgust.
    Sokid - vaata kui sokk läheb talla all krussi ja varba vahel pussi - siis on villid väga kähku kindlustatud. Kasuta näiteks Lorpeni sokke - hinnaga nii 120kr ja ülespoole.
    Tavalise tossuga alustasin ka mina oma multispordikarjääri, kuid nende eripäraks on kiire lagunemine, koledaks minemine ja mis kõige hullem, need võivad tulla rabas käies jalast ära. Astud sammu ja järgmisel hetkel tõstad õhku ainult soki, kuna toss jäi kusagile soosügavusse.

  • Oliver

    29.05.2006 08:27:46 | Vasta

    Suurema varbaga meestele on hetkel Viru keskuse Rademaris üks paar umbes 48nr neid erkpunaseid pakkuda. Ju on eelmisest aastast üle jäänud vms. Allahindlusega maksid midagi peale tuhandet krooni.

Lisa kommentaar

Loading