Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Treening Läänemaal: meri, sõbrad, kevad, päike...

Rästik, kaks metskitse, kevadised käod, lindude rõkkav koor. Viimseni toredad inimesed mu ümber. Päikesest õhetavad käivarred ja nägu. Rauge väsimus läbitud 25 jooksu- ja otsa 65 rattakilomeetrist.

Need on esimesed emotsioonid tänasest 36-tunni võistluse eeltreeningust Läänemaal koos Leivo, Maare, Heiti, Alari ja Jaanusega. Päevast, kuhu sisse mahtus Haapsalu piiskopilinnus, pannkoogid, Ungru loss, äärmiselt hirmuäratav ja äärmiselt sõbralik koer, Puise poolsaare nina, mahajäetud lennuväli Haapsalu külje all, 28 angaari, õhtune saun ning palju-palju muud.  

Alari tehtud pildil on meie seltskond väiksel puhkehetkel mere ääres. Kuues, Alar on fotoapraadiga.

Esmaspäeval kirjutan põhjalikult, täna juba liiga väsinud :) 
___
Täiendatud. Tegelikult ma ei kirjutagi rohkem, sest jooksuetapi kohta on suurepärane kirjeldus Maarel ja rattaetapi kohta sama suurepärane Heitil . Ning Alaril on valminud kõige kohta sama suurepärane piltreportaazh - üks pilt ütleb teadagi rohkem kui tuhat sõna.  

Ja kindlasti jääb mulle tagantjärelegi veel kauaks nalja tegema termin "veniv abieluside" multispordis kasutatava jooksukummi kohta, kui olukord on juhtumisi selline, et üks abikaasa on teist vedama asunud :)

Lisa kommentaar

Loading