Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Uks korras!

Eile hommikul oli minda tabamas tõeline masendus, sest 9 metallustega tegelevat firmat vastasid mulle kindlameelselt, et nemad remondi- ja parandustöödega ei tegele, vaid ainult toodavad ja paigaldavad.

"Me ei remondi isegi garantiiajal ja isegi mitte oma paigaldatud uksi, vaid tellija ise leiab firma ja meie maksame kinni, " oli mu lemmikvastus. Aitäh -  kui ma kunagi peaksin mingit metallust tellima, siis ma nüüd tean, kuhu mitte pöörduda :)

"Meil on nii palju tööd suurte tellimustega, et väiketöid üldse ei tee," öeldi teises. No see on tegelikult mõistetav. Küsisin, kas mõni mees võiks tulla puuri või keevitusaparaadiga pärast tööaega - ei, seda ei tohi. Mis muidugi on kah arusaadav.

Väga osavõtlikult suhtuti minu muresse firmas Falkonett - ehkki nad ise ei saanud mind aidata (olid ustega tegelemise lõpetanud), soovitasid mulle mitut kohta, kuhu võiks pöörduda.

Ühega neist soovitatutest saingi jutule. Kuna töödejuhataja-tüüpi mees oli parajasti minu kodu lähedal, oli ta valmis "objekti" kohe üle vaatama tulema. Hüppasin minagi siis autosse ja kihutasin koju.

"Pole just suur töö, aga mehed on praegu päevad läbi suurte töödega kinni," ütles temagi mõtlikult mu ust takseerides. Sain teada, et masust hoolimata tekkinud suurte tööde taga on kaubanduskeskused - pärast Mustika põlengut on kõik aktiveerunud endale metallist tuletõkkeuksi paigaldama.

"Aga ega te ju ei saa selle käepäraste vahenditega käima pandud ukse peale kauaks jääda," arutles ta ust kiigutades edasi-tagasi. "Seda ei tohiks küll pakkuda, aga võibolla saate meestega kaubale, et tulevad ja teevad õhtul oma ajast ära."

Leidsimegi kaks meest, kes olid valmis õhtust lisatööd ette võtma. Sobis kohe tänane õhtu või siis järgmisel nädalal - muidugi valisin tänase, ehkki seepärast jäi minemata Saku rattakolmapäevakule. Aga uks oli hetkel ikka täielik prioriteet.

Ja need olid tõeliselt pühendunud mehed, kes õhtul tulid. Tegid palju rohkem, kauem ja põhjalikumalt kui ma eeldanud olin. Lõpuks soovitasid mul ka luku välja vahetada, sest ka see hakkab juba väsima ja ühel hetkel võivat muidu juhtuda, et vajame Lukuvana teenust :)

 

Kommentaarid (1) -

  • laborihiir@

    16.04.2009 15:01:34 | Vasta

    Lõpp hea, kõik heaSmile Mõnikord näib mullegi, et masu on meedia ise suurest igavusest välja mõelnud.

Lisa kommentaar

Loading