Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ületab uudiskünnise

Käisin täna varahommikul autot pesemas. See on tõesti märkimisväärt sündmus,. sest viimati tegin seda.... ee, jõulude eel maal? Siis pesin ise, nüüd kasutasin Satoili kiirpesuteenust.

Muidugi ei ole ma põhimõtteline autopesuvastane, aga pesemata jätmine meie talveporises kliimas on koht, kust autokuludelt päris palju kokku hoida. Sest paari päeva pärast oleks auto jälle sama sopane kui enne pesu, eriti arvestades, et ma alati ainult linnatänavatel ei sõida.

Nüüd aga seisab mul ees rehvivahetus ja 40 000km hooldus. Ning mu südametunnistus ei luba anda töömeeste kätte masinat, mille vastu puutudes nad end silmapilkselt ära määrivad.

Ja päike tuli kah välja, mis on alati tugev motivatsioon autopesuks :)

Kommentaarid (3) -

  • Oliver

    01.04.2008 14:51:32 | Vasta

    Kevadise pesuga peaks vist seda ka vaatama, et uste alumised ääred saaksid talvisest soolast puhtaks. Täpselt ei tea kui oluline see on, aga miskipärast on kuskil üks kuulujutt, et just sool ja niiske olemine uste ääres ja porikoobastes on see mis mingi aja pärast hakkab hirmsasti roostet tekitama. Kuigi Mazda vist tegi 3 aastase garantii korras rattakoobaste roostetõrje ise ära.

  • Ursula

    03.04.2008 00:49:23 | Vasta

    Mis mõttes ületab uudiskünnise?
    Ei saa päris hästi aru.
    Äkki täpsustad?
    Kas see, et auto puhtalt kenam ja näpitavam välja näeb?
    Või see, et 40 000 maha sõidetud?
    No ei saanud küll uudisele pihta, sry!
    Vbl see, et päike lõpuks väljas?

  • Kaja

    03.04.2008 10:26:11 | Vasta

    Eks ikka iroonilises mõttes Smile

Lisa kommentaar

Loading