Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Uni jõudis kohale

Olin just vaikselt imestanud, et kuidas mul seekord pärast 36-tunnikat üldse mingit "järelmagamist" ei toimu. Eelmistel kordadel on ju kõik nädalaalguse-õhtud kulunud puudujäänud une järgi magamiseks, ehkki lõpetanud oleme varem ning juba ööl vastu pühapäeva oleme saanud 4-5 tundi magatud. Nüüd aga jõudsime alles pühapäeva hommikul finishisse, sõitsime ennelõunal Tallinna ning mõnetunnise lõunauinaku järel sai õhtul juba hakatud seltsielu elama. Ning ka järgmistel õhtutel oli tunne nagu tavaliselt, ei mingit varasemat magamajäämist ega ebatavalist unisust.

Aga ega uni unemaale jää. Eile varaõhtul, kui hakkasin öise XDreami asju pakkima, ründas äkki tohutu unepilv. Vajusin, kottipanemiseks mõeldud rattapüksid veel näpu vahel, jalapealt voodisse.

Ilmselt sai organism aru, et kohe-kohe tuleb JÄLLE üks öö magamata veeta :)
____
Aga 36-tunni võistlusel lõpetasime ülespandud tulemuste kohaselt lausa üheksanda kohaga, mitte kümnendaga, nagu esialgsetes tulemustes. Vahe kaheksanda kohaga oli 8 minutit, kümnendaga 6 ning üheteistkümnendat kohta (neid lätlasi, kellest tahtsime iga hinna eest varem jõuda) edestasime 12 minutit. Võistluse pikkust arvestades ülimalt tasavägine värk :)

Pooletunnine trahviaeg on neil tiimidel, kellel linnusest köielaskumine tegemata jäi (linnus oli juba suletud), trahviaja suurenedes jäi siis vastavalt tegemata veel mõningaid ülesandeid või etappe.

Lisa kommentaar

Loading