Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Uus meelelahutus- geni.com

Leivo saatis mulle kutse põnevasse keskkonda www.geni.com . Nagu nimestki aimata, on see võimalus sisestada oma sugupuud. Ja keskkond on privaatne, sisestatud sugupuud näevad ainult seda vaatama kutsutud/lubatud inimesed.

Ma panin esimese hooga kirja niipalju sugulasi kui teadsin. Kaugemale minev osa hakkas praegu hargnema ema ja tema ema (Väljaotsa Memme) liini pidi. Eks ma püüan lähiajal koos emaga võimalikult palju andmeid üle kontrollida.

PS. Maret, kui Sina seda loed - palun saada mulle aadressile  kaja.pino@eesti.ee oma meiliaadress. Kutsuksin siis Sind sinna sugupuusse ja paluksin Sinul oma õdede-vendade perede andmed üle kontrollida ja täiendada. Ja miks mitte neid endid sinna kutsuda - aga mul pole kahjuks neist kellegi kontakte.

Ja muidugi on teretulnud kõigi teiste sugulaste meiliaadressid, kes on huvitatud sinna ligi saama.

Kommentaarid (3) -

  • Oliver

    21.11.2008 16:15:41 | Vasta

    Umbes aasta tagasi tegin sinna konto. Kutsusin tädi ja paar ärksamat sugulast kasutajateks. Ise lisasin 13 inimest alguses. Nüüdseks on tädi sisestanud 274 inimest. Inimeste lisamises järgmine sugulane on sisestanud 144 sugulast veel omakorda. See puu kasvas ikka meeletult ja meeletu kiirusega. Nüüd on viimasel ajal vaiksemaks jäänud. Koguaeg tuleb sugulaste sünnipäevateateid.

  • Larko

    24.11.2008 05:07:30 | Vasta

    Olen sinna ka juba mõnda aega oma sugupuud üles ehitanud. Igatipidi tore asjandus, kuid andmete privaatsuses ei ole täiesti kindel. Tõsi, et neid peaksid vaid asjaosalised ise sisse logitud olekus nägema, aga tundub nagu asi siiski Google'is kajastuks ehk siis sugupuud tervikuna näevad vaid asjaosalised aga üksiku inimese andmed võivad guugeldades nähtavad olla. Pole küll viitsinud seda täpsemalt uurida, sest ega ma sinna midagi sellist ei sisesta, mida poleks nõus ka avalikult jagama.

  • kohalik

    24.11.2008 18:54:08 | Vasta

    mh, eestikeelsena pole?

Lisa kommentaar

Loading