Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Vähekasutatud matka- ja alpinismivarustuse soodusmüük

Jope ISC „Han-Tengri”, testmudel, naiste (pildil vasakpoolne)

Suurus 38

Koorikjope, värv punane/must

Hind 1500 krooni.

 

Kommentaar: Käisin temaga ühel suvel Alpides. Väga mõnus jope, siiralt kiidan. Maha müün sellepärast, et mul on kodus veel kaks ISC jopet J

Erinevus poes müügil oleva, tootmisse läinud mudeliga on testjope tugevam kangas (mis ilmselt oleks teinud poemudeli liiga kalliks) ja pealetikitud kiri „ISC Test Team” (ei ole väga karjuvalt suur).

Tootja info: http://www.isc.ee/index.php?search_string=han-tengri&show=search&lang=est (keri lehekülge allapoole õige mudelini).

 

 

Püksid ISC „Han-Tengri”, testmudel, naiste

Komplektis eelmisega.

Suurus 38

Pealispüksid, värv punane/must

Hind 700 krooni

 

Küljelukud täies pikkuses avatavad, põlve- ja istmikuosa tugevdatud. Eemaldatav traksiosa.

Kommentaar: Sama mis jope kohta eespool öeldud - käisin ühel suvel Alpides ja jäin väga rahule. Aga mul on teised ISC püksid ka, nii et mis ma kahe paariga ikka teen :)

 

NB! Püksid ja jope koos ostes hind 2000 krooni!

 

Jope Matrix Extreme, naiste

Suurus 38

Koorikjope, värv punane/must

Hind 500 krooni

Tootja MatrixPack

 

Kommentaar: Käisin temaga Elbrusel ning kandsin ühe hooaja sportliku tänavajopena. Mugav lõige, tugev materjal. Ainus ebamugavus, mida välja tuua, on see, et lukku peab hoolsalt sulgema, kiiresti ja kärsitult kinni tõmmates kipub luku alumine ots lahti jooksma. Enam andis see tunda tänavajopena kandmisel, kus nt poodides sisse-välja käies pidevalt lukku kinni-lahti vedasid. Mäes panin luku korra kinni ja kinni ta siis ka oli J

 

Saapad Bestard

 

Kõrgmäestiku saapad

Number 41,5

3 mm paksune nahk

GoreTex veekindel kaitse

Vibram tald

Eraldi sisesaabas

Kiirkassi kinnitus

Kaal 3,4 kg

Hind: 2500

 

Kommentaar: Tegu on laia kasutusamplituudiga saabastega, mis sobivad nii Elbrusel käimiseks kui Lenini tippu minekuks.

 

 

 

Bestard kassiga

 

 

Sain need Sportlandi sponsorlusena.Kuna numbrid telliti jalamõõtude järgi Hispaaniast, siis saapaid enne jalga proovida ei saanud ja (ära osta põrsast kotis ja saabast posti teel!) osutusid nad mulle pisut suureks. Välja vahetada ei jõudnud, sest mäkkeminek tuli juba peale. Mitme paari sokiga sai nendega muidugi käia, seepärast võtsin nad siiski kaasa. Aga see mitme-soki-projekt on ikka liiga ebamugav, nii et otsustasin need saapad siiski raske südamega maha müüa ja endale õiges suuruses osta.

 

Neist saabastest on mul müüki pandud asjade seas tegelikult kõige rohkem kahju, sest saapad on väga head. Näevad välja nagu täiesti uued, aga tegelikult on siiski kergelt kantud. Käisin nendega Aconcagual. Kuna mul seal aga tervis üles ütles, ei saanud kõrgemale esimesest laagrist ja saapad jäid praktiliselt kasutamata.

 

Bahillid (pilti hetkel pole)

Suurus: keskmine

Hind: 100 krooni

Värv lillakasroosa, tallalune rihm reguleeritava pikkusega.

Kommentaar: Normaalsed bahillid, mille sain kord kingituseks ja pole kordagi kandnud. Pole kandnud sellepärast, et mul olid analoogsed bahillid juba olemas ja jätkasin vanade kasutamist.

 

Pealiskindad (pilti hetkel pole)

Suurus: suur

Hind: 100 krooni

Värv lillakasroosa. Ei ole ainult koorikkinnas, sees on ka kerge vooder. Pikk varruka peale käiv randmeosa.

Kommentaar: Täiesti uued, pole kordagi kandnud. Sain kunagi kingituseks ja jäid kappi seisma. Kingiti aga seetõttu, et Elbruse-reisil kasutasin pealiskinnastena tavalisi presentlabakuid, mida ilmselt oli valus vaadata olnud J. Aga ma olin juba ka ise õppust võtnud ja endale vahepeal väga head kindad ostnud. Nii et kingitus jäi kasutamata.

 

Kontakt: kaja.pino@eesti.ee, 5162101

Kommentaarid (5) -

  • Kristiina Räägel

    11.12.2006 20:08:31 | Vasta

    Tere,

    Kas Püksid ISC „Han-Tengri”, testmudel, naiste saab osta ka eraldi jopest? Kui jah, siis kas need sobivad ka pikale inimesele (olen 176 cm pikk ja pikkade jalgadega).  kas saan õigesti aru, et tegu on soojade pükstega (kannatavad vabalt lumes mässamist?

    Tänud,

    Kristiina
    55 82 527

  • Kaja

    15.12.2006 09:59:05 | Vasta

    Kuna küsimisi minu pikkuse kohta on tulnud juba palju, panen ka siia üles. Olen 165cm, nii et pikematele inimestele jäävad minu riided paraku lühikeseks.

  • Kaja

    15.12.2006 10:09:20 | Vasta

    Bahillid ja pealiskindad on broneeritud!

  • Kaja

    19.12.2006 15:19:30 | Vasta

    Matrix jope ja ISC püksid on müüdud.

  • Kaja

    07.09.2007 23:20:29 | Vasta

    Bestardid on müüdud.

Lisa kommentaar

Loading