Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Vasaku jala neljapäevak

Eelmisel neljapäevakul Türisalus juhtus minuga see, mis pole kunagi juhtunud: ma eksisin ära. Tähendab, kaldusin pikal otsal viiendast kuuendasse punkti liiga vasakule ning kuna tegu oli suure-laia lageda alaga, ei saanud ühel hetkel enam aru, kus kohas ma täpselt olen. Seda, et mingi jama on, sai aru muidugi ka sellest, et ühel hetkel polnud enam kaasorienteerujaid siia-sinna jooksmas - selline üksiolek on neljapäevakutel alati ülimalt kahtlane :)

Lõpuks, kui lamp peas jälle põlema lõi ja end kaardil paika sain, olin muidugi ülimalt uhke enda üle. Ja leidsin ka punkti. Aga aega oli kulunud 36 (!) minutit ja kell hakkas kaheksa saama, nii et otsustasin võtta veel ühe lähedaloleva punkti ja siis otse finishisse joosta.

Nojah. Kohapeal selgus, et finish on siiski avatud poole üheksani. Oleksin jõudnud tagasiteel veel mõnedki punktid võtta.

Ja kuna kunagi enne polnud ma rada pooleli jätnud, ei teadnud ma, et finishipunkt tuleb igal juhul võtta. Mina läksin selle asemel kohe otse sinna, kus SI-pulga aegu välja prinditakse, nii et tulemust isegi vabaklassis kirja ei saanud - sain DQ. Aga olin sellest eksimisest ja enda ülesleidmisest ja kõigest muust lõpus ikka nii elevil, nagu oleksin vähemalt oma klassis esikoha saanud :)

Leivo aga lõi joostes oma varba millegi vastu ära - militaarkola ja muud träni vedeles piirkonnas tõesti hulgaliselt -, nii et see oli järgmistel päevadelgi veel lilla ja paistes. Temal, tõsi, juhtus see parema jalaga, nii et siiski ei olnud päris vasaku jala neljapäevak.

Lisa kommentaar

Loading