Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Veel 200 puud

Puude istutamisega olen tõeliselt hoogu läinud: tänase päeva skoor on kolleeg Piretiga kahe peale ca 400 puud, minu osak siis 200. Kusjuures eile õhtul veel mõtlesin, et täna lähen hoopis Kõrvemaa Kevadjooksule, aitab neist puudest küll. Aga sinna oleksin pidanud minema üksi, nii et otsustasin hommikul ümber seltskondlikuma puudeistutuse kasuks.

Kui eile istutasime kuuski, siis täna vaheldumisi kuuski ja mände. Kuusetaimed olid 4-aastased ning neid tuli paigutada paarimeetriste vahedega, väikeseid kaheaastaseid männikesi aga iga meetri järel. Kusjuures männivao täisistutamine läks üllatuslikult kiiremini, ehkki auke tuli kaevata poole rohkem. Aga juured olid väiksemad ja vähem haralised, nii et istiku mahapnek läks rutem.

Ilm oli ilus, päike paistis. Korraldasin oma pikast T-särgist minikleidi (võtsin pikad püksid alt ära) ning oletasin, et päevitan jalgu. Rohkem küll kraapisin, sest lank oli täis vaarikavarsi ja mingeid teravate okastega põõsakesi. Aga musta värvi pükstega oli jälleliiga palav.

Koju jõudes olin päris väsinud.Käisin vannis, kreemitasin kirvendavad sääred sisse ja tegin tunnikese õhtuuinakut.

Lisa kommentaar

Loading