Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Viimane koolipäev

Aegajalt märkan ma imestada, et millega ma küll selle ära olen teeninud, et mul nii tublid lapsed on. Ja siis märkan Saatusele selle eest ka tänulik olla.

Täna said lapsed tunnistused. Kati lõpetas 8., Jüri 6. ja Ode Liis 5. klassi. Kõik viielised, kiituskirjadega. Katil veel tunnsitusel erikiitused olümpiaadidel saavutatud kohtade eest. Tähistasime seda siis kodus pidulaua ja kingitustega.

Mis edasi? Katil on järgmisel kevadel ees esimene iseseisev eluvalik ehk otsus, millisesse gümnaasiumisse ta läheb. Tegelikult mõtleb ta, et astub küll kuhugi kooli sisse, aga läheb siis hoopis aastaks välismaale. Kui tal see plaan püsib, tuleb juba sügisel stippe jahtima hakata. Ja mu emasüda on muret täis, sest kui ta tahab, siis kindlasti ta mõne stipi ka saab. Ja läheb. See muidugi meeldib mulle, isegi vägaväga, et ta selline hakkaja ja ambitsioonikas on, aga no ikka. Oma laps äkki laia ilma saata...

Suvel läheb Kati malevasse ja osa aega on kõik lapsed kindlasti maal. Homme viingi Jüri ja Ode sinna - mu ema ja isa on parasjagu seal ning Helen ja Martin ka, kuna Karin ja Toomas sõidavad nädalaks puhkusereislie Hispaaniasse. Neil on juba selline tore sõpruskonna traditsioon, igal aastal kusagil käia.

Kommentaarid (2) -

  • maare

    06.06.2006 14:32:13 | Vasta

    Vanarahvas ikka teadis- ega käbid kännust kaugele ei kuku. Lapsed on sul sama tublid ja hakkamist täis kui sa ise

  • Kaie

    07.06.2006 12:27:59 | Vasta

    Kui Katit huvitab näiteks Inglismaal õppimine, siis oleks tal tark esimene aasta gümnaasiumis ära õppida ja siis 10. klassis taotleda British Council'ist stipendiumi ( nemad korraldavad igal aastal konkursi  ja saadavad 6-7 õpilast Inglismaale). Kuna selle projekti poolt saab tasutud kooli õppemaks, siis on see vanemate rahakotile natuke lihtsam variant kui kõikide kulude tarbeks sponsoreid otsida. Minu laps just lõpetab oma aastat Inglismaal ja on väga rahul. Aga mina ei jõua muidugi ära oodata, millal see aastalõpp juba sinna ka saabuks, sest emale on see ikka paras katsumus........

Lisa kommentaar

Loading