Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Võitsin!!!

Esmaspäeva õhtul, kui peakonkurent Tiiduga oma Mobiil-ID lepingute "saagist" rääkisime, olin kindel, et tema on võitnud: mulle teadaolevalt oli mul lepinguid 74, temal 86. "Mulle teadaolevalt" ütlen sellepärast et kogu võistluse häirivaim osa oli see, et ei saanud jooksvalt näha, kes soovitatuist on reaalse lepingu sõlmimiseni jõudnud ja kes mitte. Pidi kõiki järjest üle helistama. Aga minu soovitatute seas oli ka selliseid tuttava tuttavaid ehk siis tegelikult Leivo poolt tehtud müügitööga hangitud inimesi, kelle puhul ei tundnud ma end mugavalt neile helistama hakates. Ja ka osasid oma otsemüügikontakte ei saanud pärast lõpukella kukkumist kätte, et neilt lepingu sõlmimise kohta järele küsida.

Nii et seda suurem oli rõõm, kui tulemuste teatamisel ilmnes, et mul on kokku 89 häält ja esikoht!!!!

Inimesed, ma armastan teid!!! Teid kõiki, kes te minu soovituse peale lepingu sõlmisite, olgu siis blogi või otsekontakti vahendusel. Nagu näete, rebimine oli lõpuni tihe ja igaüks, igaüks teist võis olla just see üks neist otsustavast kolmest lepingust.

Eriti-eriti-eriti suured tänud kuuluvad Leivole ja Maarele. Ilma teie abita ei oleks ma seda suutnud. Kindlasti peame korraldama ka ühe tähistamise.

Ja teate, mul on Exceli tabel, kuhu ma olen kirja pannud kõik naljaga pooleks soovid, mida keegi teist on lepingu eest tänutäheks küsinud. Kes postkaarti reisilt, kes välismaa nätsu või kilekotti ja nii edasi. Kõik saab meeles peetud :)

Aga kuhu siis reis viib? Tõttöelda on plaane praegu nii palju, nagu oleksin võitnud mitte 15 000, vaid vähemalt 150 000 krooni! Aga juba võistluse alguses andsin endale lubaduse, et kui ma selle nüüd ära peaksin võitma, pingutan veel ja realiseerin unistuse lausa kahest reisist: puhkus lastega ja rändamine Leivoga. Ja kuna mul praegu on selline superenergiapuhang ja emotsioonid laes, siis... küllap see nii lähebki.

Kommentaarid (1) -

  • Merike

    27.04.2008 03:01:56 | Vasta

    Palju õnneSmile
    Ja juba ette ilusat reisi (reise) Sulle.

Lisa kommentaar

Loading