Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

X-T, võistlus peaaegu koduõuel

Kui eelmisel korral sõitsime Leivoga X-T-le diagonaalis läbi terve Eesti, siis nüüd kompenseeris elu selle ja X-T teine osavõistlus toimus praktiliselt mu koduõues: Kolgakülas. Kuna ma läksin reedel maale, kohtusime Tallinnast saabuva Leivoga võistluskeksuses – korra olin kaalunud lausa rattaga kohale tulla, aga siiski loobusin: kes see pärast viitsib tagasi vändata…

Ja kui ma reede õhtul olin jõe ääres käies varbaga vett katsunud ja selle ujumiseks liiga külmaks põlanud, siis X-T parandas selle vea: jõeületusi oli pea sama palju kui viimasel Xdreamil. Uus trend seiklusspordis…? :)

No ja kui Lahemaa on standardmõtlemise kohaselt lameda reljeefiga, siis Valgejõe kaldad ja Kolgaküla suusarajad pakkusid ohjeldamatuid tõuse ja laskumisi. Ja järseimast kohast, kust jõeületuse järel järsust liivakaldast üles ukerdasime, läksime üles veel teistki korda – siis juba ratast kaasa vedades.

Aga ilm oli ilus ja viietunnine võistlus just paras, et liiga ära ei väsiks. Segavõistkondade arvestuses saime isegi poodiumile – nii teise etapi kui koondarvestuse kolmas koht. Nojah, ainult 11 segavõistkonda muidugi oligi, aga siiski – ikkagi poodiumikoht :) Ja naisvõistlejate jaoks oli auhinnasponsoriks võlutud pesufirma, nii et tänu X-T-le (ei sobi ju öelda: tänu Randyle :) mul nüüd paar üllatuslikku pesutükki ja sukad :)

Ja siiski oli võistluse intensiivsus olnud nii kõrge, et järgmisel hommikul magasin lausa üheteistkümneni!

Lisa kommentaar

Loading