Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ei tahaks teada, uskuda, ette kujutada

Laupäeval toimunud Kaberneeme süstamaratonil uppus kolm inimest.

Kuna stardinimekirjas oli 49 võistlejat, võib teha jõhkrat matemaatikat, et surma sai tervelt 6% osavõtjatest.

Ma ei olnud kohapeal ega tea, mis ja miks võis valesti minna. Ma ei taha kedagi süüdistada, kuid kolm (kolm!!!) surma panevad vägisi vaatama korraldajate poole ja küsima, kas nad ikka olid teinud kõik endast oleneva selle ärahoidmiseks. Ma kardan, et ei olnud.

Ja antagu mulle andeks, aga korraldajate kodulehel oleva asjaliku selgituse kõrval oodanuks ka nende siirast emotsiooni - nii, nagu ei häbenenud Copterline´i õnnetuse järel oma sisemist valu välja näidata Tõnis Lepp. Kes, muide, võttis juhtunu eest ka vastutuse.

Kommentaarid (2) -

  • Age

    14.06.2010 23:52:38 | Vasta

    Lugesin õnnetusest laupäeva õhtul ja olin väga vapustatud. Ja lasin kohe peast läbi meie enda suvised meelelahutused (mäletad veel Paunküla veehoidla ja Männiku karjääri laineid?). Asja ei parandanud ka Jon Krakaueri raamatu lugemine samal päeval... (puhas juhus)
    Une võttis ära ja hukkunute omastest on nii kahju ... Öösel mul und ei olnud ja peast käis läbi rohkem kui üks kord, et ega ma vist ei ole endale veel aru andnud, et näiteks ka xdream jms võib mingite asjaolude kokkulangemise korral ohtlik tegevus olla..

  • Kaja

    15.06.2010 15:49:01 | Vasta

    Meil olid Männiku paadietapil kiivrid kogemata pähe jäänud - nii et ma mainisin, et hea turvaline. Et kui paat ümber läheb, pole ohtu, et mõla või paadiserv uimaseks lööb või et liiga kiiresti sõites veepind tsementkõva tundub Smile

    Aga tõsiselt rääkides: Mul on kindlasti üle keskmise ohutunne (et mitte öelda argus), aga Xdreamidel olen ma küll harva ohtu tunnetanud. Jah, see Männiku kanuuetapp mulle ei meeldinud, just sellepärast, et vesi oli külm ja enne kaldale saamist olnuks suur võimalus alajahtuda.

    Põhilised kartmiskohad on olnud hoopis mõned minu meelest ebaturvalised lisaülesanded - näiteks seesama ebastabiilse kastivirna otsa ronimine Tamsalus. Tavaelus ma iialgi midagi sellist ei teeks ja ka seal nõudsin, et korraldajate poolt oleks mees valmis mind vajadusel kinni püüdma Smile

    No ja muidugi rulluisk, aga seal ei saa korraldajad minu heaks midagi teha, sest ma lihtsalt lambist kardan näoga asfaldile kukkuda Smile

Lisa kommentaar

Loading