Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Harkus suusatamas

Pühapäeval oli ilus lumine ilm, nii et võtsime Katiga suusad ning tegime Harkus 9km ringi.

Täpsemalt - Kati võttis Ode suusad ja saapad, sest kuidagi kujunes nii, et kui tema enda seitse aastat tagasi ostetud saapad lõpuks ära lagunesid, tulid edasi lumevaesed talved ja polnud nagu põhjust uusi osta. Ja kuna gümnaasiumis on ka suusatundide asemel võimalus teha uisutunde, ongi ta uisutamise peale jäänud - lihtsalt kiirem ja mugavam on pärast kooli minna Harju tänava liuväljale kui kolistada suuskadega Nõmmele või Piritale. Nii polegi ta vist juba kolm aastat suuski alla pannud ning põhikooliaegsest kooli suusatšempionist on seega taas algaja saanud. No ja tõele näkku vaadates - ega minagi üle pika aja suuskadel olles mingi suusakunn polnud.

Ode saapad olid Katile numbri poolest suured ja tahtsid jalast ära tulla, nii et uisusammu ei saanud sõita ja libistasime vaikselt klassikat. Vähehaaval aga kadunud oskused taastusid ning ringi teise poole tegime vähemalt kaks korda kiiremini kui esimese :)

Valisime Harku oma sõitmaõppimise radadeks sellepärast, et Nõmmel arvasime olevat hullult palju rahvast. No ega neid Harkuski vähe ei olnud - ilus lumine ilm ja puude latvu kuldav päike olid vist küll kõik suusaomanikud õue ajanud. Ja õigusega - nii mõnus oli sõita, et meie investeeringuteplaani lisandusid kohe ka oma suusasaapad Katile.

Kommentaarid (4) -

  • Indigoaalane

    29.12.2009 13:19:14 | Vasta

    Kas Sa annaksid täpsema vihje, kus harkus suusatada saab? On seal päris ametlikud rajad sisse aetud?

  • Kaja

    29.12.2009 15:28:08 | Vasta

    Jaa, täiesti ametlikud rajad - Harku-Nõmme ring - ning pühapäeval oli suurepärane klassikajälg (rajatraktor just käis üle). Meie alustasime Tähetorni tänava äärest, kus on üks väike parkla.

  • Indigoaalane

    29.12.2009 16:14:19 | Vasta

    ahhaa, tänan! Lähen kaSmile

  • kaur

    31.12.2009 11:13:55 | Vasta

    Klassikajälg on seal nii ja naa. Aga suusatada saab Harku metsas (ja Nõmmel Glehni pargis ja Trummi suusabaasi kandis) enam-vähem igal pool, seal on Tallinna linna parim suusa rada AFAIK.

    Seal on rajavalgustus ka - nii et võib ka õhtul minna. Tõsi, valgustus pannakse millalgi kustu ja mulle ei osatud öelde, et millal täpselt.

Lisa kommentaar

Loading