Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Hei, blogija! Akrediteeru POP! Sessionile!

Ei jää midagi üle: pean ikka oma blogi kaudu tööasju kah ajama hakkama! Nimelt tuli (PÖFFI blogikogemusest inspireerituna) mõte, et kasutaks blogi ka jaanuari alguses toimuva ekstreem- või tänavaspordifestivali POP! Session kommunikatsioonis.

 

Ühesõnaga: EMT pakub ajaveebnikele (kokku kümnele) võimalust saada POP! Sessioni tasuta pääsmed ja ligipääsu kõikidesse VIP-jne kohtadesse, kui nad sellest POP! Sessioni ja/või enda blogis kirjutavad.

 

Ja siit palve kõigile lugejatele: palun levitage seda pakkumist oma ajaveebides, et ikka võimalikult paljud seda näeksid.

 

Üleskutse (sedapuhku siis EMT, mitte minu kui eraisiku nimel) tuleb siin:


Hei, blogija! Akrediteeru POP! Sessionile!

 

Viimasel ajal on vaieldud, kas blogid on ajakirjandus või mitte. Kuni vaidlustes tõde selgub (või ei selgu), oleme veendunud vähemalt ühes: blogid on tuleviku tegijad ja parimad blogijad on 100% seda väärt, et neile "pärisajakirjanikega" võrdseid privileege pakkuda.

Seepärast pakume blogijatele:

 

Akrediteeru Euroopa ühele kuumimale tänavaspordifestarile POP! Session!

 

Kui Sa ei tea, mida tähendab "akrediteerumine": see on tasuta pääse üritusele ning ligipääs pressi-, VIP-, lounge jne ruumidesse ja üritustele. Tavaliselt pakutakse seda võimalust ajakirjanikele, kes siis üritust kajastavad.

 

POP! Sessison toimub 6.-8.jaanuarini 2006 Saku Suurhallis.

 

Mis on POP! Session?

 Session on juba kuuendat aastat toimuv tänavaspordifestival. Aastate jooksul on ta kasvanud üheks tähtsamaks omataoliseks kogu Euroopas. Mastaapidest annab aimu see, et 2005. aastal võttis POP! Sessionist osa enam kui 130 rulasõitjat ja ratturit 17 riigist. Festivali jälgis 10 000 pealtvaatajat.



POP! Sessionil 2006 selgitatakse välja parimad kolmes alas: rula ja BMX (tavakeeli trikiratta) tänavasõidus ja BMX verdisõidus. BMX street osavõistlus kuulub rahvusvahelise trikirataste federatsiooni IBMXFF tunnustatud võistlussarja. Rattureid ja rulatajaid on tulemas kogu maailmast.

 

Reedel (6.01) toimuvad mõlema ala treeningud , mis avatud jälgimiseks ka POP! kõnekaardi klientidele, laupäeval (7.01) toimuvad eelsõidud ja pühapäeval (8.01) finaalid.


Lisaks mõnus muusika, sõbralik atmosfäär, teemakohased müügi-ja mänguboksid, juba kurikuulsad pre- ja afterparty'd, nüüd klubis R.I.F.F. – ja saad kokku festivali, millest oleks patt ilma jääda.

 

Keda otsime?
Ajakirjanikega võrdse akrediteeringu saab 10 blogijat. Eeltingimus, et oled vähemalt kuu aega oma blogi pidanud ning soovitavalt on sellel rohkem kui üks lugeja. (NB! POP! Sessionile akrediteerudes on Sul võimalus oma lugejate hulka kindlasti kasvatada!)

 

Sa võid, kuid ei pea ise olema hull ekstreemsportlane või trikirattur. Väga teretulnud on ka "tavalise inimese" vaade sellele alale ja üritusele. Peaasi, et Sa nähtust ja kogetust huvitavalt kirjutada oskad.

 

Mida Sult oodatakse?

 POP! Sessionile luuakse hei.ee keskkonda oma blog. Akrediteeritud saavad selle kasutajanime ja salasõna. Sissekanded tulevad siis nii, et jutu alguses märgi ära enda nimi ja blog (Näiteks: Kirjutab Kaja, http://kaja.ekstreem.ee/ ). Sama sissekannet võid (kuid ei pea) kajastada ka oma isiklikus blogis.

Kindlasti ei pea POP! Sessioni blogikanded olema "ametlikud" kirjatükid. Kirjuta samamoodi, nagu kirjutaksid üritusest oma blogisse! Kirjuta lihtsalt rohkem ja sagedamini võrreldes sellega, kui palju oma blogis POP! Sessionile pühendaksid oma elu ja aega.

 

Kuidas akrediteeruda?

Kirjuta e-mail aadressile kaja.pino@emt.ee märksõnaga "Blog" veel sel aastal ehk kuni 31.detsembrini. Kirjas võiks paari lausega olla ära toodud, miks Sa seda akrediteeringut tahad ja miks just Sina võiksid olla üks väljavalitu. Kindlasti märgi ära oma blogi aadress, sest blogi sissekanded on põhiline, mille alusel kümme inimest välja valitakse. Ja 2. jaanuari õhtuks saavad kõik tagasiside, kas nad on valituks osutunud või mitte. Vastus tuleb samale meiliaadressile, millelt oma avalduse saatsid.

 

Kommentaarid (1) -

  • Kaja

    08.01.2006 18:44:14 | Vasta

    Jaa, kindlasti teen!

Lisa kommentaar

Loading