Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ka sina, Brutus!

Valimisreklaamid on juba ammu jõudnud sellele banaalsuse tasemele, et minu närvisüsteem keeldub nende üle isegi ärritumast ja püüab neid lihtsalt mitte märgata.

Sellest hoolimata või just selle tõttu tabas mind hüsteeriline naeruhoog, kui autoga valgusfoori taga seistes lugesin ühelt posti küljes olevalt prügikastilt:

"Reformierakond võtab lasteaedadelt raha ära.
Kes siis veel!
Keskerakond."

Kuna plakatid on Keskerakonna omad, siis polegi muud öelda: vähemalt on nad valija suhtes ausad ja ütlevad kohe ära, kuidas asi on. Katsugu valijad pärast nuriseda, kui lasteaedadelt raha ära võetakse, pensione vähendatakse ja kõike muud, mida prügikastide peal on selgelt välja lubatud.

Kommentaarid (3) -

  • sille

    11.09.2009 14:04:40 | Vasta

    Mul mees koju sõites avastas ka ükspäev selle. Tal tekkis kuri kahtlus, et see ongi reklaamifirma poolt sihilikult tehtud, mina siiski kahtlen selles veidi. Aga naljaks on küll Smile

  • Tanza

    12.09.2009 12:30:10 | Vasta

    Kes siis veel on tegelikult küll hüüumärgiga, mitte küsimärgiga. Ma kahtlustan, et reklaamifirma on seekord asja lõpuni jätnud mõtlemata, et selline sõnastus nüüd sopareklaamile sattus. Samale asjale juhtis ka Marko reikop ühes saates tähelepanu.

  • Kaja

    30.09.2009 09:28:15 | Vasta

    Parandasin ajaloolise tõe huvides ka siin sissekandes küsimärgi hüüumärgiks. Ma prügikastilt vaadates nii täpselt ei näinud.
    Aga mõtet see jah tõepoolest ei muuda Smile

Lisa kommentaar

Loading