Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Koolivaheaeg!

Lastel on nüüd koolivaheaeg. Ode tõi koju ka tunnistuse, suurematel toimub perioodiõpe ning hinded tulevad vaheajast eraldi.

Tunnistus oli traditsiooniliselt "igav" ehk viieline, vahelduseks juures kiitus Tallinna keemiaviktoriinilt saadud 4.koha eest.

Kati kasutab vaheaega Inglismaa-reisiks. Kevadel sünnipäevakingiks saadud raha eest broneeris ise lennupiletid ning nagu SMS kinnitas, jõudis õnnelikult ka Londoni Lutoni lennujaamast edasi Cambridge´i. Põhivarustusena kaasas sealse eesti üliõpilaskonna esindajatele viidav Mesikäpa ja Tiramisu šokolaadisaadetis :)

Ode Liis valmistub tulevikus filme hindama, olles ühe sihtgrupi esindajana kaasatud laste- ja noortefilmide festivali Just! žüriisse. Minu meelest on see väga tore, muidugi ka tõsine töö (nädala jooksul tuleb ära vaadata 12 filmi, sobitades neid oma kooli ja huviringide vahele).

Jüri sai enne vaheaega koolis rebasena ära ristitud. Rebasenädala käigus oli nii toredat kui mittetoredat, selle koondi üle tervikuna ma veel mõtisklen.

Kreete ja Laura on vaheajaks maal Tädi Hilja pool. Odel oli kah idee koos Annaga meie maale minna, aga see on praegu natuke keerulisem korraldada kui muidu. Vaatame, kas ja kuidas kujuneb. Ramses aga veetis ühe päeva oma ema juures ning edasine aeg kulub tal ilmselt eakaaslasest tädipoja Kristoferi seltsis.

Minul on töiselt keeruline nädal paljude erinevate sündmustega, kuid preemiaks lõpeb see reedel Rock Cafes :)

Kommentaarid (2) -

  • Indigoaalane

    27.10.2009 08:48:46 | Vasta

    Sul kadestamisväärt tublid lapsed, emasse, eks..Smile
    Kommentaari kirjutasin tegelikult hoopis teise lause peale, et külakostiks Kalevi komme... aah!!! transrasvamürk, juSmile(ok, see oli õel)

  • Kaja

    28.10.2009 00:13:44 | Vasta

    Nojah - kõik hea siin maailmas on tervistkahjustav, ebamoraalne või paksuksajav. Ja elu on haigus, mis lõpeb surmaga. Ja kõik muud analoogsed käibetõed Smile

Lisa kommentaar

Loading