Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mehed akna taga

Meie majale paigaldatakse tänavu suvel uut välisvooderdust. Või soojustust. Kaks esimest püstakut on juba tehtud, praeguseks on tellingud jõudnud meie köögi, tüdrukute toa ja Mammu toa seina juurde.

Ja tänaseks jõuti soojustusplaatide paigaldamisel meie seitsmenda korruseni.

Väga naljakas on näha akna taga turnivaid mehi. Ja kuidagi veider tunne on hakata näiteks köögis süüa tegema – et kuidas ma siis niimoodi võõra pilgu all askeldan :)

Pärast tööde lõppu peaks meie maja esikülg – või vähemalt selle etteulatuvad püstakusd - omandama beežikasroosa värvitooni. Mis tegelikult on päris ilus, kuigi kaks esimest püstakut on millegipärast saanud veidi erinevat tooni – esimene on beežim, teine roosam. Loodan, et meie püstak tuleb pigem esimese moodi. 

Kommentaarid (2) -

  • Mari

    15.07.2009 22:37:10 | Vasta

    Tuttav tunne. Me otsustasime samal põhjusel, et elutuppa peab ikkagi rulood ostma. Kuidagi imelik tundus hommikul magamistoast tulles kahe mehe eest läbi jalutada. Meie omadel on rumal komme mõnikord puhkepaus ka meie akna taga istudes veeta. Samas tuleb tõele au anda - sisse vaatamast pole ma veel kedagi tabanud.

  • Kaja

    16.07.2009 10:35:16 | Vasta

    Mul seda magamistoa-probleemi õnneks pole, sest tõusen üles enne, kui mehed kohal on. Aga katil on nad küll otse voodipäitsis - kardin küll vahel, aga veider ikka Smile

    Täna õnneks on nad meie korrusest juba kõrgemal.

Lisa kommentaar

Loading