Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mina ei astunud Rahvaliidust välja

Eile teatas televiisor, et Aivar Sõerd, Tarmo Mänd ja Kaja Sepp astusid Rahvaliidust välja. Kolm inimest saatsid mulle selle peale sõnumi stiilis "no mis ma kuulsin, on tõsi ka või". Kaks neist tegi seda kindlasti nalja pärast, teades, et tegu polnud minuga. Kolmas tõenäoliselt ka, aga kuna tema pole mulle tuttav eraelust, vaid ainult töö kaudu ja sedagi põgusalt, siis temas pole ma täiesti kindel.

Aga jah:  Mina ei astunud Rahvaliidust välja! Vähe sellest, ma pole seal kunagi olnudki.

Taustinfoks. Praeguseks olen ma kindlalt tuvastanud kolm oma nimekaimu: Üks Järvamaalt, omavalitsustegelane, nüüd siis Reformierakonna poliitik. Teine Hiiumaalt, töötab laevanduses. Kolmas Tallinnast, arst (selle tuvastas küll üks mu tuttav, kes perearstikeskuses tuttavat silti nägi ja mult erapraksise kohta aru päris). Üks peaaegu-nimekaim on ka, Tallinna fotograaf, aga temal on ka teine eesnimi eristumiseks.

Loodetavasti on ka nendel mõnikord lõbus tutvusringkonnas minu meediaesinemiste pärast aasida saada. Ehkki - kui oled juba pikka aega nimekaimudega harjunud, muutud ilmselt ise ja muutuvad ka sõbrad selle vastu immuunseks.

 

Kommentaarid (1) -

  • Kaja

    15.03.2010 21:08:25 | Vasta

    Oo, ma ise polnud taibanud sealt vaadatagi!Aitäh viite eest Smile

Lisa kommentaar

Loading