Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Pulsikell!

Leivo kinkis mulle sünnipäevaks Polar FT 80 ja sellest ajast peale olen sellest lahkunud ainult vannis ja duši all käimise ajaks. Ehkki ka selleks poleks tegelikult tarvidust, sest kell on piisavalt veekindel, aga ma lihtsalt olen niimoodi harjunud :)

Kell on väga-väga ilus. Selline, mis ei näegi välja nagu pulsikell, vaid ... noh, väga ilus veidi futuristliku välimusega käekell. Ja kuigi mul on peened randmed, on kella korpus nii väike, et sobib ilusti mu käele (tavaliselt kipuvad kellad mõlemalt poolt üle randme ulatuma, mis on esiteks väga ebamugav ja teiseks jääb kell ka loksuma).

Nii et igapidi super asi.

Sihtotstarbeliselt kasutanud olen juba ka :) Esimene oli pigem küll uudishimu-jooksutiir, pool tunnikest kiiremat sörki ja siis kähku koju kella pealt tulemusi uurima. Ja mis seal salata, ka suure osa jooksmise ajast moodustas pidev kellavaatamine :)

Kommentaarid (3) -

  • keelek6rv

    16.11.2009 19:31:02 | Vasta

    palju õnne!

    aga mul on tegelikult teemaväline küsimus. kas kuskil netis saab hea kvaliteediga vaadata/kuulata emti "mina" reklaami/laulu ja kas kuskil on ka äkki sõnad saadaval? ma kasutaks seda hea meelega tunnis oma õppuritega, aga enne, kui ise hakkan laulu ümber kirjutama, mõtlesin, et uurin igaks juhuks.
    aitäh!

    ps: Teavita mind, kui siia lisatakse kommentaare.
    (lisasin komakese Smile)

  • keelek6rv

    16.11.2009 19:33:29 | Vasta

    uhh, vabandust.
    lugesin nüüd üle-eelmist postitust, ja leidsin youtube'i lingi. aga sõnade mure jääb..

  • Kaja

    17.11.2009 09:34:53 | Vasta

    Lisasin laulu täielikud sõnad sinna üle-eelmisse postitusse!

Lisa kommentaar

Loading