Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Rulluisukool

Öeldakse küll, et tegelda tuleb oma tugevate külgedega, sest siis kasvatad konkurentsieelist, samas kui nõrkade külgedega tegeldes saavutad heal juhul ainult keskpärase tulemuse ehk tegeled mõttetu järeleaitamisega. Aga kuna rulluisutamine on mul muude külgedega võrreldes siiski liiga nõrk ja muutub aina rohkem ka kogu tiimi takistavaks teguriks, tuleb siiski püüda seda kuidagi järele aidata. Pealegi - rulluisutamine lihtsalt meeldib mulle.

Nii olingi koos suure grupi kolleegide ja muude endga lähedalt seotud isikutega (Leivo ja Kati) ühel ilusal õhtul Saku Suurhalli taga rulluisukoolitusel. Koolitajaks Jaanus Ritson ise - ja suur aitäh talle meie kõigi poolt! Tund möödus nalja ja naeru saatel (tuleb välja, et lisaks suurepärasele rulluisutamisoskusele on Jaanus ka meisternäitleja), aga ometi tõsise töö tähe all.

Asjad, mida edaspidi harjutama hakkan, sest neist oli esimesegi platsitrenni järel tõesti kasu:

1. Sõitmine, rulluisud üksteise taga ühel joonel. Parem jalg ees tuli juba hästi välja, vasakut aga ei saanud kuidagi teisest ette sundida, ilmselt ta ikka veereb aeglasemalt :)

2. Sama, aga esimese uisuga "lainetades" ehk siksakki sõites.

3. Sõitmine üks jalg ees, teise jala uisk veeremas ainult esimese ratta peal.

Ja muidugi taas kord vana tõde: HOIDA ENDA PÕLVIST KÕVERAS, et jalad toimiksid nagu amordid.

Kel rulluisukooli vastu huvi, siis algajate regulaarkoolitused on teisipäeviti 19:00 Saku Suurhalli juures, edasijõudnutele kolmapäeviti Lillepi pargis.

Kommentaarid (2) -

  • Gea

    18.06.2010 22:05:43 | Vasta

    miks see hea on, et uisud on üksteise taga ühel joonel? lihtsalt tasakaaluharjutus?

  • Kaja

    19.06.2010 11:54:56 | Vasta

    Tasakaaluharjutus jah, aga vist ka eeltöö ülejalasõiduks - et julgeks  uiske kõigepealt ühele joonele saada, siis juba edasi ühega üle teise astuda.

Lisa kommentaar

Loading