Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Stiilne kolmik

winterxdream2010

Meie tiim ehk stiilne kolmik, talvisel Winter Xdreamil nimega Twister Female. Üles võetud Anniki poolt.

Noh, nagu pildilt näha, siis Winter Xdreamil olime pigem küll üks kirju kamp, nii et peame tõsiselt mõtlema ühise suvevormi peale. Ilus olemine annab annab võistlusrõõmule liiga palju juurde, et seda kergekäeliselt kõrvale jätta :)

Nii et kui mõni spordiriiete tootja tunneb turunduslikku vajadust populariseerida mõnda oma uut või olemasolevat brändi just seiklussportlaste seas ja soovib meile soodsat pakkumist teha, siis meie oleme pakkumistele avatud :)

Küllap me ka pildile ja tele-eetrisse ja kui ikka tõsiselt käsile võtame, siis ehk ka poodiumile pääseme :)

Kommentaarid (3) -

  • Maare

    26.01.2010 21:33:35 | Vasta

    Noh mina pean ikka tõsiselt pingutama, et Sinu ja Marge vormi saadaSmile Aga ma püüan, ausalt. Eriti, kui see üks siniseks külmunud varvas jälle trennisussi sisse mahub...

    Aga sellesst pildist veel niipalju, et mul töökaaslane vaatas pilti, siis vaatas hindava pilguga mind ja avaldas arvamust, et see on ikka tore, et ma esmaspäeval enne tööle tulekut habeme maha ajasin. Ilma olevat palju ilusamSmile)

  • Kaja

    26.01.2010 22:10:44 | Vasta

    Oeh. Minul olid saapad jalas ja varbad oluliselt soojemad kui nahktallaga linnasaabastes lühiajaliseltki tänaval käies... Oleksin pidanud rohkem seda saapaprojekti propageerima.

    Kuna siniseks külmumine on ikka päris tõsine kahjustus, siis paar nädalat läheb kindlasti aega, enne kui varvas terveks saab (ja uue külmetamisega ei tohi niipea riskida). Vormimisega on aega maa ja ilm.

    Aga mis habemesse puutub... jah, kui nüüd selle pilguga vaadata, on Su kolleegil jumala õigus Smile

  • k6ps

    28.01.2010 10:46:48 | Vasta

    Proovi linnas külmaga platvormtallaga saapaid, need peaksid paremini varbaid soojas hoidma (külmast maapinnast eemal).

Lisa kommentaar

Loading