Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Valdo Kangur - müüt või tegelikkus?

Eile pidas Aivo, kes nüüdseks on juba mu kolmekordne mägimatka-kaaslane, oma sünnipäeva. Kohaks oli naljaka nimega, aga tore koht Baby Back Tabasalus.

Seltskonda ühendas Aivo sõnul seikluslust, ja see oli ka tõsi - jutt keerles suuremas osas selle ümber, kes kus käinud oli või kuhu minna plaanib. Mina lobisesin eeskätt Clelia ja Aavega, keda varem vaid põgusalt teadsin.

Oli mõningane lootus näha oma ihusilmaga lõpuks ometi ka legendaarset Valdo Kangurit, aga tema siiski kohale ei jõudnud, ja nii vaevlen ma edasi selle kuulsa rännumehe mittetundmises. Alati nimelt kellegi matka-inimesega tutvudes ja ühiseid tuttavaid otsides on tunne, et teda tunnevad absoluutselt kõik peale minu. Ka Clelia ja Aave loomulikult imestasid "Mis, sa EI TUNNEGI Valdot?" :)))

Tegelikult ma arvan, et Valdo Kangurit pole olemas ja ta on lihtsalt välja mõeldud! Kuidas see muidu võimalik on, et ma temaga mitte kuskil kohtunud pole?

Sünnipäev oli aga tore, ja nagu ikka - mida edasi, seda paremaks läks! :) 

Sel kevadel esimest korda kandsin lahtiseid kingi ja seelikut, aga kingade jaoks oli tegelikult ikka liiga külm.

Kommentaarid (3) -

  • Alar

    08.10.2008 11:14:22 | Vasta

    Valdo on kuulus mees! Aastatel 94-95 Krimmis liikudes teadsid kohalikud peamiselt vaid kahte eestlast - Georg Ots ja Valdo Kangur. Ühes Bahsisarai tur.basas küsis perenaine, kuuldes, et oleme Eestist, et "Kas Valdo saatis meile ka sukkpükse?!"

  • Lagle

    27.10.2008 12:12:58 | Vasta

    Just just! No täitsa juhuslikult sattusin praegu siia. 13 a on sellest. Aga Alar=pompu? vist. No ma mäletan ka neid Valdo Krimmiaegu või siis meikaaegu ja Kääriku aegu. Hirmsasti ajab naerma, et keegi ei tunne veel Valdot, aga kahetseda pole siin küll midagi-mees lihast ja luust. No mis legend, pigem ikka koomiksi poole kisub! See klik tegi tuju heaks. Tervisi kõigile kes mind tundsid ja peategelasele. See ju vana jutt, aga uus kommentaar?
    Lagle

  • Kaja

    27.10.2008 14:15:53 | Vasta

    Praeguseks olen mina ka Valdo Kanguri oma ihusilmaga ära näinud, muide Smile

Lisa kommentaar

Loading