Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Võhandu maraton neli päeva hiljem

Tänavu läheb mul Võhandu maratonist taastumine vaevaliselt. Näpunukid on jätkuvalt katki, sest nad lihtsalt ei saa paraneda - lihtsalt uskumatu, kui paljusid kohtasid need nukid päeva jooksul riivavad! Muidu ei saa sellest arugi, aga nüüd sunnivad lahtirebenevad koorikud pidevalt aietama.

Lisaks ei saa ma ju käsi pidevalt kuivas hoida. Nii saavad need koorikud alailma märjaks ja ligunevad lahti. Ja jälle on ebameeldiv veritsus käes.

Kõige vastikum lugu on aga parema käe randmega, mis on jätkuvalt valus ja katsudes krudiseb. Ei aita spordisalv, ei valge villane lõng (vanaemade tarkus randmevenituse korral). Ilmselt venitasin selle välja kajakki tõstes.

Igatahes ei saa ma täna minna selle randmega rattakolmapäevakule.

Aga pühapäeval on juba Xdream...

Kommentaarid (3) -

  • Rene

    22.04.2009 10:40:10 | Vasta

    Krudin tähendab põletiku ja tõenäoliselt hoopis külmetusest saadud. Sama krudinat kogenud kanna tupekõõluse (oli vist selline nimetus) põletiku puhul. Sain selle Erna retkelt, liiga kaua viibisin külmas vees. Kahjuks ei mäleta enam, kuidas tervenes.
    Rene

  • Kaja

    22.04.2009 13:13:01 | Vasta

    Põletik kõlab küll hirmsalt Frown
    Aga vähemalt annab uue niidiotsa, kuidas ravida püüda. Aitäh.

  • Kärt

    22.04.2009 13:51:38 | Vasta

    See kirjeldus kõlab küll nagu klassikaline kõõlustupe põletik Krudisebki kõõlus vastu seda ümbritseva muhvi ehk kõõlustupe siseseina, kuna see on rohkest töötamisest põletikus ja turses, kõõlus ei mahu sinna sisse normaalselt ära hetkel. Parema käega toimub ju aeru pööramine, nii et ilmselt sellest. Põletiku tekkeks on vaja pikaaegset koormust, ühekordsest pingutusest ei piisa.

    Ravi on ka klassikaline põletiku ravi: puhkus, jahutamine, soovi korral Fastum vms põletikuvastane geel. Aga eelkõige siiski puhkus ja jahutamine külma geelikoti vms abil (15min korraga mitu korda päevas).

    Kõõlustuped on pildil need sinised: www.schroeerscientific.com/.../...scles-framed.jpg

Lisa kommentaar

Loading