Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Hea sõbra jaoks on valla…

Mulle siiralt meeldivad igasugused pühad, mille puhul saab teistele rõõmu valmistada või lasta endale rõõmu valmistada. Olgu nad siis kommertslikel alustel loodud, nagu sõbrapäevale ette heidetakse, või mitte.

Sõbrapäeva ettevalmistusi võinuks Scherlock Holmes aimata juba siis, kui tema oleks minu asemel õhtul seitsme ajal koju jõudnud. Kodus levis imehea magus lõhn, aga mina lasksin end ära petta seletusega, et lõhnasid apelsinid või tuleb see naabrite juurest.

Scherlock oleks ilmselt ühtteist välja lugenud ka kapi peale tõstetud koogivormidest. Mina tõstsin nad lihtsalt kappi, arvates, et tagumisi potte välja võttes on need ununenud tagasi panna.

Ja loomulikult poleks Scherlock lasknud end ära petta Ode seletusest koju ilmunud Torusiili kohta: “Me tõime, kui poes käisime… ee… eile!”

Aga mul ongi hea meel, et ma pole Scherlock, sest kõiketeadval Scherlockil oleks väga igav elu – ei mingeid üllatusi. Ja et mind hommikune sõbrapäevatort rõõmsalt üllatada suutis…

Eks olid minulgi oma armsatele väikesed üllatused varuks, nii et kokkuvõttes oli üks imetore 14.veebruar.

Kommentaarid (2) -

  • nuhk albert

    17.02.2011 23:03:01 | Vasta

    See Torusiili koht jäi pisut segaseks. Kas see oli osa koogist või kingitusest?

  • Kaja

    18.02.2011 19:44:55 | Vasta

    Torusiil oli täiesti ebaasjakohane - ostetud sellepärast, et vannitoas läks vesi kraanikausist aeglaselt alla. Aga ma olin päris üllatunud, et lapsed justkui  nimelt Torusiili pärast poodi läksid Smile

Lisa kommentaar

Loading