Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kalvi mõisast, kahjutundega

Lugesin Virumaa Teatajast, et Kalvi mõis, kus praegu on hotell, restoran ja seminariruumid, on müüdud ning suleb avalikkusele uksed.

Ma olen seal käinud kahel tööga seotud üritusel, aga töiseid üritusi saab pidada ka mujal kaunites kohtades. Kalvi mõis on oluline hoopis seetõttu, et 2008.aastal Jõhvi Balletifestivalilt tagasi sõites käisime seal Leivoga õhtusöögil ... ja just seal ütles Leivo esimest korda, et kuule, me peaksime abielluma.

Tookord arutasime edasi küll poolnaljatamisi, kuidas korraldame seiklusspordipulma, kus meie võistleme tandemiga ja minul on seljas valge baleriiniseelik ning Leivol mustade retuuside ja liibukasärgi juures kikilips... aga muidugi olin ma sisimas väga liigutatud.

Nüüd ei saagi siis enam nostalgilis-romantilisele meenutusõhtule minna...

Kommentaarid (4) -

  • Kadri

    30.08.2010 16:12:56 | Vasta

    Tead, võib veel hullemini minna nende asjadega. Mul üks tuttav paar abiellus 2001. aasta kevadel New Yorgis Maailma Kaubanduskeskuse katusel; ning Kaubanduskeskuse poolt said nad pulmakingiks piduliku õhtusöögi esimesel pulma-aastapäeval...

  • Kaja

    31.08.2010 21:42:47 | Vasta

    See juhtum pretendeerib ilmselgelt Guinessi rekordite raamatusse "Maailma halvim promokingitus" vms kategooriasse Smile
    Aga kui tõsiselt rääkida, siis ma muidugi loodan, et nad ei saanud sinna minna...

  • Kadri

    01.09.2010 14:11:52 | Vasta

    Ei, muidugi nad ei läinud - nende esimesel pulmaastapäeval oli WTC koha peal muljetavaldavate mõõtmetega auk. Nad küll arutasid, et võiks augu äärel pikniku korraldada, aga ma ei tea, kas nad seda tegid. Pigem mitte...

  • Kaja

    06.09.2010 22:15:10 | Vasta

    Lisaks kirjutas Kersti Facebooki väga ilusa kommentaari, mida ma ei raatsi lasta FB hämarustesse kaduda, vaid kopeerin siia:

    "Nõukaajal oli Kalvi mõisas sanatoorium (oh mis hirmus sõna). Vabariigi saabudes jäi maja tühjaks ja vaikseks. Sügisel raagus puude aal meenutas see pruun majamürakas kaadrit filmist „Baskervillide koer“ – sünge, sürreaalne, salapärane. Eriti uduse ilmaga. Minu absoluutne lemmikmõis. Mängisin isegi mõttes mängu: mis oleks kui see maja oleks minu. Oli aeg, mil kõik oli pmst võimalik. Smile Kevadel kasvavad Kalvi mõisa ümbruses karulaugud. Ülalt mäelt alla mere poole laskudes on terve metsaalune kergelt küüslauguhõnguline. Karulaugud on hääd majoneesi ja tuunikalaga. ;) See on siis Minu Kalvi. Samuti kahjutundega... "

Lisa kommentaar

Loading