Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Sügisjooks

Sügisjooksu eel oskasid Kati ja Ode saada endale selle sügise esimese nohu. Ja mitte ainult: ka palaviku ja kurguvalu. Seepärast oli suure küsimärgi all, kas nad üldse saavadki sügisjooksma tulla.

Pühapäeval oli aga ilm nii ilus ja päike nii soe, et mõlemad otsustasid siiski jooksurajale tulla. Kaasas ohtralt pabertaskurätte ja kaelas rõõmsavärvilised siidsallid. Kuna aga ilm oli tõesti soe, võttis Ode poole raja peal enda salli kaelast ja andis minu kätte. Nii et sain selle suure ja roosaga kõigile rajaäärstele lehvitada :)

Jooksime kõik koos haiguse tempos ehk siis rahulikult ja võimalikult ühtlaselt. Aga supersaavutus on minu meelest see, et nii Ode kui Kati, kes kumbki pole tänavu jooksutrenni teinud, jaksasid 10km järjest ära joosta. Kõndisime ainult 5km joogipunkti järel, aga seda põhiliselt sellepärast, et keegi meist, ka mitte mina, ei oska jooksu pealt juua :)

Ja üldse: mulle meeldivad rahvaspordi-massiüritused. Meeldib küll ka üksi või sõprade seltskonnas metsajooksu teha, aga massiüritustel on oma ja väga tore fiiling. Nii et inimesed, kes te põlastate "jooksen parem kodu lähedal need 10km ära, ilma trügimiseta ja puha", tulge ja proovige mõnikord siiski ka suurüritustel osaleda!

Kommentaarid (6) -

  • Andres P

    15.09.2009 10:54:02 | Vasta

    Kõigil spordiüritustel on oma tore fiiling. Nii tuhandepealistel massi kui paarikümne osalejaga nišiüritusel. Tunneta õhkkonda, inimesi ja ennast. Aga asfaldil kümneid kilomeetreid joosta pole paraku minu jaoks.Tõrge tekib. Aga tublid olid need üle 10 000 inimese kahtlemata.

  • kaur

    15.09.2009 13:14:51 | Vasta

    Andres P, miks on sügisjooksul osaleja "tubli"? Kas spordiüritusel käimine on kuidagi tublim kui mingi muu meelelahutus (kinos käimine või sõpradega veini joomine) ja mispoolest?

  • Kaja

    16.09.2009 11:48:42 | Vasta

    Poisid-poisid, ärge nüüd tülli minge Smile
    Kui mingis valdkonnas (antud juhul siis spordis) on kellegi (antud juhul siis 10-21km jooksnute) kohta "tubli" öeldud, ei tähenda seda, et teistes valdkondades tegutsejate (näiteks kinoskäijate) kohta oleks sellega öeldud, et nende tegevus on kuidagi "vähemtubli" Smile

  • sull

    16.09.2009 16:51:28 | Vasta

    kaja, kas rogainile ka lähete Smile

  • Andres P

    21.09.2009 10:56:51 | Vasta

    Hei Kaur.
    Sügisjooksul oli vähemalt 2 sorti tublisid (meelevaldselt).
    1- kes ajasid oma tagumiku välja ja tegid midagi oma organismi ja seega ka ühiskonna heaks. Kardetvasti ei ole see enamuse jaoks nauditav ja kerge. Julm võrdlus - algaja narkomaan.
    2- teised, kes toetavad ja propageerivad sellist eluviisi.Ehk sportilikult on see 10km neile käkitegu, võiks seda teha kodumetsas, jne kontingent.

    Ja veel - mis minu/sinu jaoks on ebameeldiv(annaks põhjust tubli olla) on teisele nauding. Ja vastupidi. Kuid puhtalt naudingute peal elamine ei ole jätkusuutlik.

    Kaja vast andestab tema blogis teemalahkamise.

Lisa kommentaar

Loading