Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Uskumatu, aga aastal 2009 oli vihmatu jaanipäev

Vahepealses saginas on jäänud kirjutamata see, mis kindlasti kirja panna tuleb, sest muidu enam aastate pärast ei usugi:

AASTAL 2009 EI SADANUD JAANIPÄEVAL TILKAGI VIHMA.

Peab tunnistama, et me kohe pikalt arutasime selle üle, millal enne seda niisugune ime kordus. Tuletasime siis lõpuks välja, et see oli vist Martini beebieas ehk siis üheksa aastat tagasi.

Nii et sai tuld tehtud, grillitud, üle lõkke hüpatud, metsast jaaniusse otsitud ja leitud. Tüdrukud korjasid padja alla ka seitset sorti lilli, aga olid pärast vist nii väsinud, et magasid maha selle unenäo, kus tulevane ennast ilmutama pidi.

Ja kui seltskonnakroonikates esitlevad prominendid oma poiss- või tüdruksõpru, siis meil esitles Kati sugulastele oma Viljarit. Lähem ring oli teda muidugi juba ammu näinud, nüüd siis ka teised. Kiideti heaks küll.
___
Veel jaanipäevailmadest. Aastal 2008 oli täiuslikult vihmane jaanipäev. Aastal 2007 oli iseenesest ilus jaanipäev - korra veidi sabistas, muidu aga normaalne. Aastal 2006 käisime Ruhnus karu otsimas ja seal ei sadanud tegelikult ka (saarte värk!), aga maal oli siiski vihma tulnud. Samuti aastal 2005, mil meie käisime Leedus ja jäime kuivaks, aga Eestist (meie maakohast vähemalt) oli siiski tavapärane õhtusabin üle käinud. Kaugemale aastatesse mu blogiajalugu ei ulatu :)

Lisa kommentaar

Loading